Hae
Hannamaria

17 – sumua

Lähdin töihin ennen seitsemää aamulla ja näkyvyys oli hiukan reilut 50 metriä eteenpäin. Hiukan jännitti, mutta hyvin se meni. Tuossa kohdin meidän tietä on järveä molemmilta puolilta ja kuva kuvaa aika hyvin aamua, ei mitää tietoa missä tie menee – onneksi on tuttu tie. Oli ihana ilma, kun oli oikein kirpeän viileä aamu, huomaa että syksy on jo nurkan takana 🙂

2 kommenttia

  1. Irmastiina kirjoitti:

    Tähän aikaan vuodesta nuo aamuusvat alkavat olemaan pahimmillaan, paikoissa, joissa niitä yleensäkin on….:)

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Niimpä 🙂 Tossa meidän tiellä on tosi monessa kohtaa yleensäkin sumua sillon kun sitä on, joten siihen on jo hiukan ajan saatossa kerinnyt tottua. Nyt sitä oli tosin aivan mahdottoman paljon, en oo ikinä nähnyt noin paljon sumua meidän tiellä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *