Hae
Hannamaria

18 – eilisen yksityiskohdat / lauantain tarina

Huivi – Sokos, ei erillistä merkkiä
Kaulakoru – Kultajousi, ei erillisitä merkkiä
Kello – Michael Kors, Oversized Runaway
Sormus – Nämäkädet Tmi
Laukku – Longhcamp
Eilen oli viikon loman jälkeen paluu arkeen aika hankala.  Ei millään saanut normaalista työrytmistä kiinni vaikka hommat tulikin tehtyä. Kokosin kuitenkin illasta yhteen hieman päivän yksityiskohtia – ihan omaksi piristykseni.
Vasemmassa yläkulmassa oleva koru on valmistujaislahja, sarjaan kuuluu myöskin samanlainen rannekoru. Tykkään näistä tosi paljon, ne on sopivan sirot eikä hypi silmille mutta niissä on kuitenkin hieman jotain erikoista.
Ylärivillä oikealle on nyt avattuna (ja täynnä…) jo aikaisemmin mainitsemani Helsingin ostos, eli Longchampin Le Pliage koossa S. Tuo on aivan hullun tilava, saan sinne mahtumaan kaiken mitä oon aikaisemmin kuljettanut puolta isommassa laukussa. Kätevää eikä paina paljon 🙂
Alarivissä vasemmalla on mun Michael Korsin Oversized Runaway -kello, jonka senkin olen saanut lahjaksi. Takana on kaiverrus, jossa on mun kahdeksantoistavuotissyntymäpäivän päivämäärä ja oma nimi. Sain tän silloin porukoilta lahjaks ja on ollu hyvällä käytöllä, näin kesäsin hiukan vähemmän kun tykkään pitää tätä pitähihaisten paitojen ja jakkujen kanssa.
Viimeisenä alaalla oikealla on mun nimpparilahjasormus, josta jo kerroinkin. Tämä on se saaristosta saatu, uniikki sormus. Se on ollut mun kädessä joka päivä siitä asti kun sen sain, tykkään tosissaan 🙂
Ei mennyt mun viime lauantai aivan putkeen. Ne jotka seuraa Instan puolella näkikin asian laidan jo – olin kuin turpaani saanut. Oikeasti mun vasemmassa silmässä oli jo torstaina jokin outo patti (luomen sisäpuolella) ja selvis että jokin rauhanen tukkeutunut ja se oli sitten alkanut vuotaa ja turvottanut koko silmän. Ei mitään vakavampaa onneksi, sain tippakuurin jota pitää käytellä nyt viikon verran. On muuten aika jankkia, ihan kun jotain silikonia laittaisi silmään.
Ketutti silti kun meni koko lauantai pieleen, oltiin Ronjan kanssa suunniteltu käyvämme kaupungilla ja mun piti mennä illemmalla Misterin kanssa sen kaverin läksiäisiin, näiden kivojen juttujen sijaan istuinkin illan koneen äärellä kotona kun en kehdannut tuollaisen silmän kanssa lähteä mihinkään. Oli se illalla jo parempi, mutta turvoksissa se on edelleen. Nyt sitten ilman silmämeikkejä töissä, onneksi voin piiloutua mun koneen taakse. Eipä se mitään, tuleepahan totuteltua olemaan ihmisten ilmoilla vähemmälläkin sotamaalilla 🙂


PS. Älkää unohtako vinkata ihmisille mun myynnissä olevasta autosta, kultaisesta Cliosta! Myynnissä Nettiautossa ja Tori.fissä!

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Onpas sullakin hieno laukku 😉 tosiaan niin tilava, että jopa minun tavarat mahtuu kerrankin ilman vetskarin kiristelyä! 😀 -ronja

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Eikö kannattanutkin panostaa niinkin suuri rahasumma! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.