Hae
Hannamaria

20 – shoooooes

1. Vagabond CODE- täältä
2. Ellos Casual – täältä
3. Ellos Soft Grey- täältä

Voi kenkähimotus. Ihastuin konjakin värisiin (tai no, hiukan tummempiin…) kenkiin ihan kunnolla tänä syksynä ja löysinkin pikaiselta vilkaisulta muutaman tosi ihanan parin. Yllättäen (NOT) yhdet on Vagabondilta, mutta vielä yllättävämpää on se, että kaksi paria löytyi Ellokselta!

Noita Vagabondin yksilöitä olen jo sovittanut ja tiedän varmaksi että ne ovat hyvät koossa 39. Harmittaa vaan tuo hinta. Nuo Vagabondin kengät on muuten niin väärän väriset tuossa Zalandon kuvassa, ne on luonnossa paljon vaaleammat ja ihanammat.

Edestä päin parhaimmalta näyttää kyllä ehdottomasti nuo Vagabondit, keskimmäiset taas paranisi jos niihin vaihtaisi tummemmat nauhat. Oikealla olevat näyttää ainakin kuvassa hieman hassuilta, mutta Elloksen muiden kuvien mukaan ne näyttää hyviltä jalassa…

Mieluummin kuitenkin pistäisin molemmat Elloksen kengät tilaukseen ja testaisin miltä ne tuntuvat. Jos kummatkaan ei miellytä niin palautukseen vaan ja Vagabondit tilalle. Saa nähdä, ehkä testaan nuo Elloksen kengät ensin ja pääsen käymään joskus syömässäkin jos niiden kanssa nappaa 😉

Osaatteko sanoa löytyykö vaikka Seppälästä tai KOOKENGÄSTÄ hiukan saman tyylisiä tallustimia, vai pitääkö kokeilla näitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.