Hae
Hannamaria

21 – almost jeffrey campbell

(kuva)

Löysin Nellystä saman tyyliset nilkkurit kuin Jeffrey Campbellin LITA -kulttikengät (jotka on aivan ihanat, hinta verrattuna käyttöasteeseen vaan hirvittää…) kuuden kympin hintaan. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, olen etsinyt kivoja konjakin värisiä syyskenkiä. En vain tullut ajatelleenki korollista vaihtoehtoa, sillä omistan jo mustat ja tummemman ruskea korolliset nilkkurit ja olin haaveillut hiukan ”löysempien päivien” kengistä. Mutta kuka sitä estää haaveilemasta?

Näillä huitelisin 9cm korkeampana 2cm platon kanssa, joten ne olisivat aika samaa tasoa kuin muutkin omistamani korolliset nilkkurit. Pitänee harkita, mieluummin kuitenkin sijoittaisin rahani niihin matalapohjaisiin jotka on joka tapauksessa hiukan monikäyttöisemmät.

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Mä kannatan noita korollisia, ihanat rakkaudet ja saa niillä vähän ryhtiä niihin löysiin päiviin 😉

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Totta tuokin, mutta mulla niitä ryhdinkorottia on jo parit kappaleet enkä omista sellaisia "siistimpiä" matalapohjaisia kenkiä ollenkaan. Pitänee vielä harkita ja sovitella 🙂 Kiitos kuitenkin kommentista!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Harkitse ja tarkkaan.

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Todellakin.

 5. Ansku kirjoitti:

  Oi minusta nuo on niin ihanat että kannattaa ehkä vakavasti harkita niiden hankintaa 🙂 Nuo ovat jotenkin nätillä tavalla sirommat kuin "alkuperäiset".

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ihan totta, on nämä ehkä vähän sirommat – ja käytännöllisemmät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.