Hae
Hannamaria

29 – last friday night

Käytiin tosissaan perjantaina ulkona, oli tosi mukava ilta. Tarkotushan oli alun perin mennä Muotipäiviä juhlistamaan, muttei sitten kellään ollut oikein fiilistä kattella niitä muotinäytöksiä. Vietettiinkin ilta sitten jutellen, nauraen ja syöden oikein olan takaa! Alotettiin Foodista, jossa saatiin seuraan sitten vielä Misteri ja edettiin siitä Shakeriin maistelemaan heidän drinkkejään. 
Kaikki muut on varmaan kerennyt hehkuttaa näitä Shakerin drinkkejä ennen mua, mutta pääsin nyt vasta ekaa kertaa niitä maistamaan kun en ollut kuskina. Maistettiin Ronjan kanssa Candymanit, jotka maistu aivan värillisille turkinpippureille ja jäätelölle. Hintaa toki oli, mutta laatuun (ja kokoon!) nähden sen kyllä mielellään maksaa! Ja Shaker on juurikin sellainen paikka, jossa voi alkuillasta käydä – loppuillasta siellä on väkeä kuin pipoa ja musiikki on aivan liian kovalla juttelua varten. Muuten tosi mukava paikka 🙂
Tästä mentiin sitten Playersiin, joka on oikeasti bilispaikka mutta jos saa Mansikki-mansikkakermalikööriin tehtyä drinkkiä, jonka nimeä en kuollaksenikaan muista. On muuten törkeän makea, mutta HYVÄÄ! Ja pakkohan se oli sitten heidän omaa turkinpippurishottiaan maistaa, sekin on kokeilemisen arvoinen. Tässäkin hiukan istuttiin ja tursitiin, ei biljardia menty pelaamaan kun pelkästään Misteri sitä oikeasti osaa pelata. 
Viimeisenä oli Torero, jossa halusin käydä nauttimassa heidän Café Senoritaansa, joka on kahvia sekoitettuna likööriin. On ehkä maailman mahtavin kahvi jos haluaa pientä potkua, muttei pidä espressosta. Namii 😉 Tästä suunnattiin sitten Sokkarille, joka oli poikkeuksellisesti auki yhteentoista asti, samoin kuin suurin osa muistakin kaupoista  Muodin yön takia. Oli tosi kiva ilta, kukaan ei ollut juovuksissa ja saatiinh vaan olla. Toivottavasti otetaan uudestaan piakkoin 🙂
Translation: Last Friday night we had a great time just chatting and chillin’. We ate and enjoyed some nice drinks all over the town, but went home early. It was fun, nobody was drunk and everyone was capable to talk and walk with each other. This type of things I like, not drinking like hell and dancing, just being and talking. We started off at a restaurant called ”Food”, where Mister came to join us some time after we had finished our dinner. We didn’t actually see any of the fashion shows, nobody felt like watching them. It was a fun night with good drinks and food, I hope we can do this again soon 🙂

2 kommenttia

  1. Jonna kirjoitti:

    En oo pitkään aikaan lukenut sun blogia ja nyt kun sitten pitkästä aikaa paneuduin niin huomasin hyvin selkeesti että oot aikuistunut tosi kovasti 🙂 kivasti kirjotettuja juttuja!! 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Kiitos, tosi mukava kuulla! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *