Hae
Hannamaria

31 – jalo

Käytiin eilen syömässä Jyväskylän Jalossa, johon on tämän kuun S-ryhmän lappusella tarjolla kaksi samaa annosta yhden hinnalla. Vaihtoehtoina on joko kanaa tai maksaa ja me  otettiin molemmat kanaa, joka oli kyllä todella hyvää. Annoksessa uutta oli se, että siinä oli mukana runsaasti manteleita ja pähkinöitä – nam! Sopi hyvin kanan kanssa. Vaikka annokseen sisältyi porkkanaa, niin ne olivat hyvän rapsakoita ja maukkaita eivätkä ollenkaan keitetyn porkkanan tuntuisia, mauttomia lällyköitä. 🙂

Saatiin lisäksi heidän jälkiruokalistaltaan jäätelöannokset ilmaiseksi Foursquare-sovelluksen kautta. Tämä tarjous on siis (ainakin) Jyväskylän Jaloon ensimmäistä kertaa sisään linkkaaville, muulloin sitä ei taida saada. Annokseen kuului kaksi jäätelöpalloa + kastike. Misterin annos on vasemmalla, eli Baileys-jäätelöä & vadelmajäätelöä kinuskikastikkeella ja mun oikealle – Baileys-jäätelöä & limejäätelöä suklaakastikkeella.

Suosittelen todella käymään ja testaamaan tuon Jalon annoksen, oli hintansa väärti! Maksettiin vielä se puokkiin, eli pääruoka oli n. 8 euroa, jälkkärit ei mitään, kahvi 2.20€ ja limsa jonkun kolmisen euroa. Ei siis mitenkään kallis annos kun käyttää kaikki edut hyväksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.