Hae
Hannamaria

35 – perjantai 13.

Meillä on tänään työpaikan ryhmäytymispäivä, jolloin paneudutaan kunnolla myynti- ja tuotantojuttuihin ja illalla pidetään hiukan hauskaa keilaamisen merkeissä. Illalla keilaamisen jälkeen lähdetään Ronjan ja Katrin kanssa mökille viettämään Katrin syntymäpäivää.

Meillä on suunnitelmissa tehdä kesän viimeiset grillailut, saunomiset ja hauskanpidot hyvän ruuan, juoman ja seuran merkeissä. Tarinaa tästä tulee varmasti myöhemmin lisää 🙂

Tämä viikko on ollut aika paljon tapahtumaa täynnä – töissä ollut paljon tapahtumaa sillä saatiin koko tiimi paikalle tänne Suomeen viimeinkin. Eilen oli paljon juoksemista ees taas pähkäillen ja pohtien tän päivän ohjelmaa ja kaikkea. Nyt saa onneksi vain olla, mukavaa päästä kivassa porukassa illalla keilaamaan ja sen jälkeen viettämään perjantai-iltaa 🙂 Kuvituksena toimii tän aamun kahvi, jonka poikkeuksellisesti nautin Jyväskylän Coffee Housessa heti sen auetessa kello 7.30 – ei ole näin aikaiseen tullut käveltyä kaupungilla pitkään aikaan! Oli ihan virkistävää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *