Hae
Hannamaria

36 – thank you lidl

Ei voi sanoin kuvailla miten hyvää tää on! Ajattelin ottaa illaksi pientä makeaa Ronjan kanssa LIDLissä käydessä ja ai että minkä helmen löysin. Tummaa suklaata päällä ja piparminttua (ja jotain keksiäkin) sisällä, aika täydellinen kombo. Nämä on siis tuollaisia pieniä patukoita -suorana käännöksenä ’sormia’, joita voi napostella vaikka koko paketin kerralla (kröhöm…) tai ottaa laukkuun päivän ketutushetken varalle. Näiden, datailun ja uusimman deko-lehden (jonka saa muuten hintaan 3.95!) parissa menee tämä ilta, ainakin tähän tietoon.

Translation: I found the best sweet thing ever – it’s dark chocolate fingers filled with peppermint créme. AMAZING! These are so easy to carry with you or if you feel like it, you can just eat the whole thing at once… Woops. I’m going to spend my night with these, my computer and with the lates deko-magazine (it’s about interior design). Have a good saturday night!

6 kommenttia

 1. Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti:

  Namm…sanoo nainen, joka on herkkulakossa…:)

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niinpä! Ensi kuussa vois alottaakin, tällänen loppukiri ennen joulua 🙂

 3. maisamiisa kirjoitti:

  Kiitos vinkistä, minttusuklaan suurkuluttaja taitaa suunnata lidliin lähipäivinä, nams.

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kannattaa ostaa kerralla pari, nämä tulee syötyä niin nopeasti 😀

 5. Miramekko kirjoitti:

  Voi että tuo on niin hyvää! Tuo paketti kyllä vaan menee – joka kerta – kerralla 😀 Ei sitä vaan jättää yhteen! 😀

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mulla on vielä kolme noita patukoita jälellä, en syö niitä vasta kun jouluna 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.