Hae
Hannamaria

42 – sate herkkutuote

Kuten aikaisemmin kerroin, ostettiin siis Ween Maan Wiljaa -markkinoilta sunnuntaina hiukan namia. Tai siis Misteri osti, mutta kuitenkin. Maisteltiin ensiksi suolapähkinätoffeeta, joka oli muuten aika törkeän hyvää, mutta päädyttiin ostamaan minttukrokanttitoffeeta. Vaikka paketti oli iso, niin sisältöä ei ollut hirveästi. Ja käsityöhän maksaa, joten tälle satsille tuli hintaa viitisen euroa. Tosin kun Satelta ostaa niin tietää saavansa rahalleen vastiketta. Olen ennenkin maistanut heidän suklaitaan, jotka ovat taivaallisia.

Mulle tuli uutena tietona että he ovat avanneet suklaakahvilan / myymälän Jämsään. Siellä täytyy kyllä ehdottomasti vierailla, flyerissä paikka näyttää ainakin todella houkuttelevalta. Pikkukylässä nimeltä Petäjävesi, Jyväskylän kupeessa, on myöskin joskus ollut Sate Herkkutuoteen pieni kauppa, mutta en ole varma onko se enää elossa. Ainakin Petäjäveden S-marketista näitä saa. Bongasin heidän tuotteitaan myöskin Jyväskylän Sokokselta! Facebookista löytyy kun hakee ”Sate Herkkutuote”.

Heidän tuotteensa ovat todella hyviä vietäväksi esimerkiksi tuliaisiksi Suomesta tai ihan muuten vaan lahjaksi. Suosittelen todellakin kaikille! Älkääkä pelätkö hintaa, sillä heidän tuotteissaan vähemmän on todellakin enemmän. Palataan astialle kun olen kokeillut heidän muitakin tuotteitaan ja olen ehtinyt vierailla heidän suklaakahvilassaan – pitää muuten jollekin vapaapäivälle ottaa tuo ohjelmaan!

Translation: If you ever come accross Sate Herkkutuote, please try their products! They are sold at least around the centre Finland and they have their own cafe at Jämsä. I haven’t tried that one but I’m sure it’ll be cosy and fun. This brand makes everything from scratch and even if their products are a bit expensive, they are gooooood 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.