Hae
Hannamaria

49 – yltiösöpö juomapullo

Mulla oli joskus vuosia sitten varmaan viisi erilaista juomapulloa – oli sinistä, vihreää, kirkasta, valkoista ja taisi olla oranssikin. Vähään aikaan ei ole kuitenkaan ollut yhtään ja oonkin mennyt vedellä täytetyillä vanhoilla limsapulloilla. Muutama päivä sitten ostin viimeinkin uuden ja tällä kertaa pinkin! Tai vaaleanpunaisen, ihan miten vaan…

 

Vetoisuus on luultavasti jotain samaa luokkaa kuin pienillä limsapulloilla, eli noin puolisen litraa. Tykkään erityisesti tuosta korkista – se on kiinni itse pullossa tuolla vaaleanpunaisella lenksulla ja ei pääse hukkumaan. Maailman yksinkertaisin, mutta parhain idea. Pullo on todella hyvän kokoinen ja sitä viitsii kuljettaa mukana. Pullon mukana tulee myöskin tullainen vaaleanpunainen putkilo, jonka voi pistää pakastimeen ennen treeniä ja treenin ajaksi laittaa sen pulloon kiinni, jolloin juoma pysyy pidempään kylmänä. Kätevä jos lähtee pidemmälle lenkille 🙂

Yksi ainoa miinuspuoli kyllä löytyy – tuo itse korkki, josta juodaan, on hiukan jäykkä. Sieltä ei meinaa saada melkein ollenkaan vettä. Tai no, kyllähän se on tälläisiin juomapulloihin verrattuna ihan normaali määrä, mutta kun olen tottunut saamaan kertahuikalla paljon enemmän. Totuttelukysymys luultavasti.

Tämä tuote on muuten osa Roosa nauhan kamppista, jossa tunnetut sarjat ottavat myyntiin tiettyjä tuotteita Roosa nauha-logolla ja brändin alla. Näistä tuotteista lahjoitetaan euro kampanjan hyväksi. Mukana näyttää olevan ainakin Sagaform (jonka juomapullon ostin), Lumene ja Valintatalo. Lisää infoa täältä. Muistakaa myöskin jo aikaisemmin kertomani Roosa nauha-päivä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *