Hae
Hannamaria

50 – tuurin ostokset

Miten päädyinkin taas keskiviikkona Tuuriin… Tehtiin tällä kertaa pikavisiitti Misterin kanssa, sillä hänellä oli illalle muita suunnitelmia. Pääsin tällä kertaa alle kympillä ja sainkin kolme kivaa tuotetta.

 W7 kynsilakka, sävy 76 – It’s Pink – 2,95 e
Freeman Facial Polishing Mask – 4,20 e
Maybelline Superstay 10h Tint Gloss, sävy 160 Forever Fucshia – 2,75 e

Kuva ei tee kynsilakan sävyllä ollenkaan oikeutta, sillä se on luonnossa aivan neon pinkki ja hyvinkin räiskyvä väri. En osaa sanoa vielä sen pysyvyydestä tai vastaavasta mitään, sillä vaikka tarkoitukseni oli lakata kyseisellä lakalla kynteni Pukeudu pinkkiin-päivää varten perjantaiksi, en sitä kuitenkaan torstaina kerennyt tekemään. Ja kynnet on tällä hetkellä sen näköiset että niihin ei mitään muutakaan lakkaa kehta laittaa…
Käsittääkseni tätä Freemanin kasvonaamiota ei saa Keski-Suomesta (korjaa Ronja jos oon väärässä!) joten päätin ottaa tuotteen testiin. Mulla on pari aikaisempaa kasvonaamiotakin ollut Freemanin ja olen niistä todellakin tykännyt, joten odotan tämän olevan vähintään yhtä hyvä. Pitänee kokeilla jo heti tänään!
Omistan yhden näitä Maybellinen Tint Glosseja jo ennestään, mutta sen sävy on mielestäni aivan liian tumma kesään. Tykkään muutenkin tällä hetkellä näistä marjaisemmista ja syvemmistä sävyistä enemmän kuin puhtaista punaisista, joten tuohon hintaan nähden oli oikein oiva ostos. Mun huulet on vaan tällä hetkellä niin kuivat että täytyy saada ne kuntoon ennen kunnon kuvien ottamista. 🙂
Ollaan justiinsa lähdössä Ronjan kanssa kaupunkiin Sokkarin 3+1 -päivät katsastaan ja pyörähtämään H&M:llä. Neiti unikeko nukku herätyksensä ohi joten mulle jäi hyvin aikaa tulla kirjoittelemaan tämä postaus loppuun! Palaillaan tuon reissun parissa myöhemmin 🙂
Translation: Things from Tuuri, now off to Jyväskylä and check some more discount sales! 😉

2 kommenttia

  1. Heidi B kirjoitti:

    Tuo Freemanin naamio vaikuttaa mielenkiintoiselta. En täällä muista nähneeni tuoollaista kaupoissa, mutta toisaalta en vähän aikaan ole Freemania sillä silmällä katsonutkaan. Pitää käydä kurkkimassa josko olisi täälläkin.

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Kokeilin sitä tänään ja olin kyllä erittäin positiivisesti yllättynyt! Ajattelin kirjoittaa pienimuotoisen postauksenkin aiheesta, oli niin ihana! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.