Hae
Hannamaria

51 – heiaheia week 40

Viime viikko meni ihan normaalisti, liikuntaa tuli n. 7 ja puoli tuntia pitkin viikkoa ja ruoka oli viikonloppua lukuunottamatta aivan normaalia.

Viikonloppuna tuli sitten tosiaan lipsuttua, tuli syötyä joka päivä jotain herkuntapaista ja ei niin terveellistä ruokaa… Koitin silti pysyä kohtuudessa määrissä ja luulen että ihan hirveästi en pystynyt tuhoja tekemään. Ja kävin sentään molempina päivinä salilla ja perjantaina pelattiin Ronjan kanssa PS3:lla Moven jotain liikuntapeliä, joten siinä tuli kanssa heiluttua edes hiukan.

Tuli muuten aika ikäviä uutisia – alotin tänä syksynä kunnolla salilla käymisen ja aktiivisen liikkumisen juurikin sen takia että olisi kiva sitten hommailla vaatteita sieltä Kanarialta ja olisi paljon helpompi muutenkin olla kun olisi tuota ylimääräistä hiukan vähemmän. Kävikin sitten niin, että ei olla menossa sinne Kanarialle ollenkaan ja sekös vasta v*tuttaa. Matkasta ja sinne lähöstä synty niin paljon veivaamista että lähetäänkö vai ei lähetä joten loppupeleissä mulla ei ollut enää minkäänlaista mielenkiintoa lähteä joten peruinkin matkan eilen. Saadaan rahat takasin melkein kokonaan, 60 euroa menee molemmilta ”toimistomaksuja” Finnmatkoille… Ärsyttävää tuokin, tehtiin nimittäin kaikki varaaminen ja vastaava netin kautta enkä tajua mistä jotain toimistomaksuja koituu. Mutta eipä sillä niin väliä kun muuten saa rahat takasin. Mieluummin pistän tuostakin saatavat rahat säästöön odottamaan jotakin parempaa ajankohtaa.

Mutta siis niin, pääpointti oli että vaikka se treeniin innostava tekijä nyt onkin peruuntunut, niin jatkan edelleen liikuntaa sillä oon tässä parin kuukauden aikana alkanut kaipaamaan kunnon rääkkiä. Nykyään tulee syyllinen olo jos kerkeää salille tai pelaamaan vaan kolmesti viikossa, jonka ite nään vaan hyvänä asiana. Ja nyt kun saa ruokavalion taas raiteille tällä viikolla ja tästä etiäppäin, niin kyllä tuloksia pitäisi tulla vielä lisää 🙂 Ja loppuviikosta on sitten i love me-messut, jonne pääsen juurikin sen takia että Kanaria peruuntui, jes!

Translation: I’m pleased with the amount of exercise I got last week but my eatings during the weekend bother me a bit. And now when our trip to Gran Canary is canceled I thought that I’d have nothing to train for but I’ve still kept on going, I really like gym I train at and the volleyball is finally going on well so it’s nice to keep that training thing going on and not stopping now when I’ve gotten a good start! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.