Hae
Hannamaria

52 – schwarzkopf million color

Viime sunnuntaina oli taas aika värjätä hiukset. Oon nyt pysytellyt tässä tummemmassa ruskeassa jo kesäkuusta (?) lähtien ja tämä tuntuu paljon omemmalta kuin mun oma hiusväri, joka on perinteikkäästi maantien harmaa. Toki siihen saisi suoravärillä vaikka mitä kivaa aikaiseksi, mutta kerran menin vetäisemään kestovärin päähän niin se oli sitten taas menoa. Saattaa tosin olla että tässä vähän ajan päästä marssin kampaajalle että nyt oma väri takaisin, saa nähdä…

Kokeilin tällä kertaa Schwarzkopfin Million Color- kestoväriä sävyssä 5.0 Pure Brown. Väri oli ihan OK sopimaan tähän nykyiseen kuontaloon, mutta itse aine oli jotenkin outo. Väri itsessään tarttui tosi hyvin, pidin tätä n. 30 min päässä jotta sain sekä tyven että tuon aikaisemmin hiuksissani olleen vaalean kohdan peittoon. Pesun jälkeen hiukst tuntui aivan ihmeellisen kuivilta – tätä ei mulle ole ikinä tapahtunut, vaan hiukset on aina kotivärinkin jälkeen olleet tosi sileät ja pehmeät. En tiedä voiko syy olla se, etten käyttänyt pesun yhteydessä hiusnaamiota joka tuli pakkauksen mukana vaan käytin sen vasta illalla niin kuin aina teen. Minkään muun kestovärin kanssa ei myöskään ole tapahtunut samanlaista ”valumista” sen ollessa päässä – onneksi oli pyyhe hartioilla, muuten paita olisi ollut aivan hiusvärissä. Oli muutenkin jotenkin vähän liian juoksevaa. En ole mikään kemisti joten en osaa sanoa mikä aiheutti tuon nahkean ja kuivan tunteen, mutta en taida tätä kokeilla toiste koska parempiakin löytyy hyllystä. Täytyy muuten saada joku kuvaamaan nyt nämä hiukset kun on kerta uusi malli ja väri, pitääkin muistaa laittaa kameran akku latinkiin…

Niin joo, ja kiitos maajo värjäyksestä! 😉

Ps. Oon menossa lauantaina tai sunnuntaina i love me-messuille Helsinkiin ja ollaan tuolla Helsingin päädyssä maanantaihin asti! Ja taisimpa lupautua Elastisen keikalle lauantai-illalle… Kun kerran lippu maksettiin niin mikäs siinä, katsotaan palataanko aiheeseen ollenkaan vai järkytynkö niin pahasti…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *