Hae
Hannamaria

53 – calendar 2014

Olen alkanut jo pohtimaan ensi vuoden kalenterin ostoa. Syynä näin aikaiseen pohtimiseen on se, että olen melkeinpä varma, että joudun sen ostamaan Tampereelta tai Helsingistä ja nyt kun ollaan viikonloppuna Helsinkiin lähdössä, niin taidan sieltä ostaan jo ensi vuoden kalenterin saman tien. Viime vuonna ostin tämän vuoden kalenterin jo syysloman aikaan, joten perinnettä on hyvä jatkaa! 🙂

Tänä vuonna mulla on ollut käytössä Moleskinen Weekly Diaries 2013 -kalenteri (linkki samaan mutta tämän vuoden kalenteriin). Kalenteri on ollut tosi hyvä ja ajattelin ensi vuodenkin pysyä Moleskinessa. Ainut huono puoli on ollut tilan loppuminen – mulla meinaa olla hieman ylisuuri käsiala ja varsinkin jos kirjoitan kiireessä paperille jotakin niin siitä ei saa kukaan muu kuin minä selvää.

1. Moleskine 2014 12 Month Black Daily Calendar
2. Moleskine 2014 Lego Limited Edition Planner

Tänä vuonna ostan tälläisen kalenterin, jolla on yhdelle päivälle varattu kokonainen sivu. Onhan se vähän paksumpi ja kalliimpi, mutta tykkään merkata muidenkin tärkeiden ihmisten menoja mun paperikalenteriin jotta muistan sitten missä kukakin menee. Hirveästi houkuttaa tuo Legokalenteri, se näyttää ainakin kuvassa todella söpöltä 😉 Pitänee katsoa mitä Akateemisesta löytyy ja mennä sillä. Eikö Kiasmastakin jossain vaiheessa saanut Moleskinea…? Pitänee käväistä sielläkin jos Akateeminen pettää.

Moleskinelta on olemassa myöskin värillisiä kalentereita, mutta pidän itse enemmän näistä mustista ja yksinkertaisista enemmän. Toki on olemassa muitakin kalenterimerkkejä joilla on todella kauniita kalentereita, mutta olen Moleskinen fani muutenkin – heidän kalenterinsa ovat laadukkaita ja juuri oikeita mulle, joten mieluusti pistän hieman enemmän rahaa kunnon kalenteriin. Käyttäkää te muut vaan puhelintenne kalentereita, minä vannon paperikalenterin nimeen!

Ps. Kävin eilen lääkärissä tuon selän takia ja sain fysiatrisen lähetteen, joten mulla on huomenna aamulla aika fysiatrille Terveystaloon. Katotaan mitä sieltä löytyy ja miten se saataisiin kuntoon – ei huvittaisi ainakaan liikuntaa jättää pois kokonaan nyt kun on kunnolla päässyt vauhtiin! Mutta asia selviää huomenna.

Translation: I’ve been thinking of buying calendar for next year – I bought my this year’s calendar around the same time last year so let’s continue the tradition! We are also going to Helsinkin this weekend so I have the change to buy a calendar by Moleskine which is one of my favourite brands in calendars and in notebooks etc. Those two above are the ones I’ve been thinking – this year I used a weekly planner but it’s a bit too small for me and I need more space. Will see what I can get from Helsinki. 

I also went to the doctors yesterday about my back and I got a new appointment to a physiatrist at Terveystalo in Jyväskylä. Let’s see what he says about it – I really don’t want to quit exercising now I’ve gotten it going! Will see…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.