Hae
Hannamaria

54 – i love me

Nyt on messut messuiltu. Aikaa messuilla meni aika kohtuullinen määrä – noin reilu kolmisen tuntia – ja kävelyä tuli tänään tehtyä askelmittarin mukaan yli kymmenen kilometrin määrä. Ja vielä on tosiaan tiedossa se Elastisen keikka jonne lupauduin…

Ostoksia tuli tehtyä, niitä kuvailen tarkemmin paremmalla ajalla. Pyörähdettiin myöskin Lushilla tullessa Pasilasta ja sain pari tuotetta jotka oli suunnitelmissa ostaa pitkän harkinnan jälkeen. Oli kyllä mahtavat messut, bongasin mm. Mariela Sarkiman Cailapin pisteellä sekä terveyspuolella Anne Kukkohovin. Molemmat ovat kuvissa ja telkkarissa muutenkin todella kauniita naisia, mutta luonnossa he saavat aikaan VAU-efektin.

Kokonaisuutena on ollut tähän asti kiva päivä! Ja mua pystyy muuten reaaliajassa seuraamaan Instagramissa nimimerkillä hannamariaw. Kaikki pienet päivitykset ei aina tänne asti päädy, joten jos haluaa nähdä missä milloinkin menen niin se tosiaan päivittyy aktiivisemmin 🙂

Translation: Today has been a good day so far – we still have that gig in Virgin Oil to survive… I bought some things from the trade fair but I’ll show them in a different post. Have a nice weekend everyone and don’t forget, you can follow me at Instagram – just search hannamariaw and you’ll find me 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.