Hae
Hannamaria

55 – heiaheia week 41

Viime viikko meni jotenkin hirmuisen nopeasti. Alkuviikko meni aivan normaaliin liikuntatahtiin ja loppuviikosta (lähinnä viikonloppuna) tuli käveltyä Helsingin päässä mukavia määriä. Perjantaina oli muuten käynti fysioterapeutilla tuon selän takia ja sain siihen ihan hyviä verryttelyohjeita, katsotaan miten sen tilanne kehittyy. On se nyt jo parempi mitä se pari viikkoa sitten oli, muttei se kunnossa ole vieläkään.

Perjantaina oli tarkoitus mennä vielä lentopalloon, mutta olin kotona vasta seitsemän aikaan ja harjoitukset alkoi juurikin silloin. Päätin sitten loppujen lopuksi skipata sekä lentopallon että salin kokonaan ja pakata rauhassa loppuun, jouduin nimittäin ajamaan vielä yhdeksän aikaan takaisin Jyväskylään sillä lauantaina tosiaan lähdettiin aamusta sinne Helsinkiin.

Helsingistä sen verran tässä vaiheessa että oli todella mukava reissu ja sain yhden pikapäivityksenkin sieltä suunnalta tehtyä. Sekä lauantaina että sunnuntaina tuli myöskin käveltyä todella reippaasti, lauantaina taisi saldoksi tulla messun sekä kaupungin kiertämisen kanssa n. 15 kilometriä. Sunnuntaina päivään kuului käynti Suomenlinnassa, joten kilometrejä kertyi n. 17 kipaletta. Tällä viikolla palataan taas suhteellisen normaaliin rytmiin, katsotaan miten viikko (ja orastava kurkkukipeys…) kehittyy.

Translation: Last week went by so quickly I didn’t even realize it. As far as workout goes first part of the week was normal but the rest was a bit different – we walked so much in Helsinki that I had no energy to do any kind of workout at the hotel afterwards. Plus it was a mini-holiday so I think I’m forgiven now! On Saturday we walked in total about 15 kilometers and on Sunday (when we visited Suomenlinna, a fortress on an island here in Finland) we walked in total of 17 kilometers or so. Let’s see how this week goes, I’m feeling a bit sick at the moment but let’s hope I’ll feel better in the evening…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.