Hae
Hannamaria

56 – messuostokset

Aloitetaan Helsinki-reissun purkaminen ihan alusta, eli lauantaista ja i love me -messuista.

Kauneuspuolelta en ostanut muuta kuin Cailap by Mariela Sarkiman ripsientaivuttimen – joka on muuten paras tähän mennessä testaamani taivutin! Harkitsin myöskin Make Up Biblen ostamista, mutta ajattelin jättää sen mahdolliseen pukinkonttiin 😉 Niin joo ja tuon Moroccan Oilin kassin ka muutaman näytteen sai heti sisään kävellessä, joten olihan se pakko napata mukaan. Ja arvatkaa muuten riemastuinko kun kuulin että Mariela Sarkimalta on keväällä tulossa Hair Bible, tulisipa se ennen mun synttäreitä niin pääsisin siihen jo käsiksi. Toivottavasti on lyhyille hiuksille edes pari kivaa kampausta ja vinkkiä 😉
 

Terveyspuolelta testiin lähti kookosvettä ja pieni paketti erilaisia teelaatuja Nordqvist Easy-sarjasta. Tässä paketissa on 16 teepussia ja kahdeksan eri makua. En ole oikeastaan teeihmisiä, mutta näissä oli niin erikoiset makuyhdistelmät että 1,50 euroa uskalsin uhrata. Ehkä alan juomaan teetä ja jätän kahvin vähemmälle… Ei kyllä tapahdu koskaan, mutta kai sitä saa teen lisätä kahvin vierelle? Onpahan valinnanvaraa!

Tuo kookosvesi on aivan uusi tuttavuus. Oon aina vaan lukenut siitä ja sen ”terveysvaikutuksista”, mutten oo koskaan uskaltanut kokeilla. Nyt päätin ostaa pullon kokeiluun 2,50 euron hintaan. Testasin sitä eilen ja kyllähän se ihan ookoota oli. Paljon makeampaa kuin mitä kuvittelin. En pystynyt juomaan koko pulloa kerralla, jossain vaiheessa liika makeisuus alkoi tökkiä. Oonko muuten ainoa jolle tulee jokin keksi tästä mieleen, en vaan saa millään päähäni että mikä keksi se oikein on…

Messut kokonaisuutenaan olivat aivan mahtavat, kerkesinkin jo hiukan mainita niistä täällä. Ensi kerralla puretaan sitten galna dagareiden ja Akateemisen ostoksia. Myöskin kauniita näkymiä Suomenlinnasta ja Seurasaaresta on tulossa. Päivittelin muuten edelleenkin aika ahkerasti reissun aikana Instaa, joten jos tekee mieli seurailla siellä ja saada sellaisetkin pienet päivän kuulumiset joita en tänne asti jaa, kannattaa seurata nimimerkkiä hannamariaw.

Translation: Some of the shopping I did over the weekend in the trade fair I already talked about for a bit. I bought some tea, coconut water (tasted it, tastes like a cookie…) eyelash curlers and got two Moroccan oil samples. Next time I’ll update you with some more shoppings from Helsinki and with some nice pictures from Suomenlinna and Seurasaari. I also update my instagram a bit more often than this blog and publish some pics and things over there that don’t make their way over here, so feel free to follow me over there – just search the name hannamariaw and you’ll find me!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *