Hae
Hannamaria

57 – helsingin loput ostokset

Kerroin jo i love me -messuostoksista ja nyt olisi tarkoitus purkaa hieman muita ostoksia. Päätin tällä kertaa olla ostamatta yhtäkään laukkua tai vaatetta ja panostaa Lushiin sekä siihen uuteen kalenteriin. Lupaan että tämä on tämän reissun viimeinen ostopostaus, en jaksa lukea saatika kirjoittaa näitä enää itsekään ja koitankin pitää tämän kohtuuden rajoissa…

Lushilta mukaan tarttui Tea tree water-kasvovesi 100g pullossa. En ole itse testannut tätä koskaan, mutta Ronja vannoo (tai ainakin vannoi) tämän nimeen ja ajattelin ostaa itsellenikin testiin. Nyt parin käyttökerran jälkeen voi sanoa tykkääväni kaikesta muusta patisi hajusta. Se on jotenkin pistävä ja hassu… Ehkä siihenkin tottuu. Myöskin kauan haaveilemani Lemony Flutter päätyi nyt ostoskassiin. Testailin sitä jo kaupassa ja pistin Misterinkin testaamaan. Ai että tuo tuoksu on huumaava! Pitänee ottaa ennen – jälkeen kuvat kynsinauhoista, ne on nimittäin tällä hetkellä aivan hirveässä kunnossa… Tuleepahan todistettua tämän tuotteen teho sitten kun mun kynsinauhat kiiltää!

Mukaan lähti sitten myös se Moleskinen kalenteri josta aiemmin puhuin. Tässä on tarpeeksi tilaa mun kaikille turhanpäiväisille kommenteille kustakin päivästä ja kuulumisista. Tykkään kirjoittaa ihan pienet ajatuksetkin johonkin muistiin ja mun nykyisessä Moleskinen kalenterissa on hiukan liian vähän tilaa niiile. Nyt voin taas kirjoitella ja piirrellä mielin määrin 🙂

Hulluilta päiviltä nappasin mukaan hiukan joululahjoja (joita en tietenkään tänne kuvaile…) ja itselleni hiukan paksummat nahkahanskojen korvikkeet talvelle – näillä ei tosiaan ole muuten pysyä lämpimänä kuin nuo työmatkat, muulle ulkoilulle on ihan omat hanskansa. Myöskin parasta silmämeikinpoistoainetta IKINÄ ostin tuplapakkauksen kun se oli kerran samaan hintaan kuin yksittäin pakattu. Käytin tässä vähän aikaa Nivean silmämeikinpoistajaa ja se oli täyttä kuraa, ei lähtenyt mun vedenkestävät meikit pois. Onneksi paluu rakkaan luo tapahtui näinkin helposti 🙂

Siinä ne ostokset oli, huhhuh. Lupaan että on tulossa enää yksi kenkäesittely kunhan saan kunnon kuvat otettua, nappasin nimittäin ennen reissua mukaan ne Vagabondin rakkaudet joiden perään alkusyksystä kuolasin. Kuvausalustana toimi muuten tällä kertaa hotellihuoneen lattia, jollaisen ottaisin kyllä mielelläni kotiinkin. Hotellista on muuten tulossa ihan oma juttunsa samoin kuin muusta reissusta. Oli mukava taas kuvailla hiukan kun on paikka jossa niitä julkaista.

PS. Ronja, hyvää syntymäpäivää! 😉

Translation: Some more shopping I did over the weekend… Hope you enjoy reading it! … me neither.

2 kommenttia

  1. Sanni kirjoitti:

    oi noi hanskat on ihanat!

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Niimpä 😉 Eikä olleet kalliit, alle 15 euron hintaan nappasin ne mukaani! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *