Hae
Hannamaria

58 – it’s a beautiful day

Tänään oli todella nätti keli. Ajelin neljän aikoihin kaupungista kotia ja keli oli kuin keväällä – aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja oli hiukan lunta maassa. Oli hiukan kirpsakka keli ja aurinkolasit oli tottakai kotona… Täällä meillä on hiukan enemmän lunta kuin kaupungissa ja tiet jäässä. Ei isossa cityssa ole näin kaunista 😉

Tulin kotiin ja päätin lähteä salille. Tällä viikolla on jäänyt salihommat ja muukin liikunta ihan kokonaan. On laiskottanut ja opiskelijoiden syysloma aiheutti lentopallotreenien väliin jäämisen loppuviikosta. Pääsin kuitenkin sinne salille ja huomenna ajattelin mennä myöskin. Ja jos en salille asti niin ainakin kipaisen lenkillä ulkona.

Eilen juhlittiin sitten Ronjan synttäreitä pienellä tyttöporukalla. Mentiin Amarilloon syömään ja siitä jatkettiin kaupan kautta Katrille. Tytöt pisti ranttaliksi ja otti burgerit, mulle riitti kanasalaatti. Amarillosta saa muuten aivan törkeän hyvää kanasalaattia – kunhan ette syö sitä caesarsalaattia, se on Amarillossa aivan hirveää! Muut jatkoi sitten vielä Katrilta baariin, mulle iski väsymys ja päätin lähteä kotiin. Vanhuus alkaa iskeä kun ei jaksa perjantai-iltana tehdä enää mitään – ja kaippa niillä parilla viinilasillisella oli osansa… Pääsin Misterille, kävin suihkussa ja kaaduin suoraan sänkyyn. Olin jo höyhensaarilla kun Misteri kömpi viereen, sain kuulla asiasta vasta aamulla 😀

Salin jälkeen tänään oli pakko syödä jotakin ja päädyin tekemään rucolasta, tomaatista ja fetasta nopean salaatin johon heitin sekaan lohta. Ai että oli hyvää, fetan mukana tuli vielä oliiviöljyt joten salaatti ei ollut kuivaa. Tänään taas olisi ollut fiilistä lähteä kaupungille mutta päätin viettää rauhallisen koti-illan ja paneutua tähän blogiin sekä youtubeen taas pitkästä aikaa. Päivät menee nykyään niin nopeaan ettei meinaa mitään keretä tekemään. Onneksi kohta alkaa taas päivä pitenemään ja päivän tuntuu pidemmältä 🙂

Ps. Nämäkin kuvat löytyy Instasta nimimerkillä hannamariaw ! Mites teillä siellä ruudun toisella puolella muuten menee?

Translation: It was a beautiful day to drive home. The first pic is from yesterday when we celebrated Ronja’s birthday at Amarillo. The other went to the bar afterwards but I headed back to Mister’s. I was so tired and the wine didn’t help, I guess I’m too old for partying these days… The other one is from today after the gym, I made a little salad with rucola, feta cheese, tomato and salmon. Yummyh! 🙂 Just wanted to catch up a bit, the days seem so short nowadays. Luckily it’ll turn upside down after a month or two 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.