Hae
Hannamaria

98 – youtube: missglamorazzi (aka TheGridMonster)

Tänään on tarkoituksena ottaa oikein runsaalla kädellä kinni mm. joulukuun ajalla ilmestyneen vlogit, kauneusvideot ja musavideot jotka on jääneet katsomatta. Ajattelinkin tässä samalla tehdä pienimuotoisen postauksen siitä, keiden videot mun syötteeseen Youtuben maailmassa ilmestyy.

Koko homma taisi alkaa vuonna kuokka ja kirves siitä kun päädyin katsomaan missglamorazzin, eli Ingrid Nilsenin meikkivideoita aivan liian monta vuotta sitten. Hän on aivan törkeän kaunis nuori nainen, joka tekee ehkä maailman parhaat ja helpoimmat meikkivideot (joista tälläinenkin tumpelo on jotain oppinut). ”Guruksikin” häntä on kutsuttu.

Eri kategorioina ovat mm. Monthly Favorites (joissa hän kertoo viime kuun suosikkituotteensa), Hauls (mitä on tullut ostettua ja mistä), Get Ready With Me (esimerkiksi hänen aamurutiininsa alusta loppuun) sekä GIY (Glam It Yourself, mm. pieniä tutoriaaleja joiden avulla voi päivittää nykyisiä tavaroitaan). Nykyään hän myöskin tekee DIY-videoita (osana DIY December-sarjaa), joista saa todella hyviä ideoita. Ja saman neidon voi tätä nykyä bongata AwesomenessTV:n Make me over-videoista juontamasta. EDIT: Mustaa Kajaalia -Heidi muistutti vielä että neito löytyy myöskin Youtuben Polished-kanavalta, joka julkaisee 5 päivänä viikossa muotiin ja kauneuteen liittyviä videoita.

Ja tottakai hänelläkin on oma vlogi-kanava, joka on kyllä hiljattain hiukan hiljentynyt. TheGridMonster -kanavallaan hän tuo julki jokapäiväistä elämäänsä ja erään ikävän sattumuksen vuoksi joka viime keväänä kävi, on se aika lailla jäänyt pintapuoliseksi. Ei siinä, kanava päivittyy edelleen muttei kovin ahkeraan ja ehkä näin on parempi – videoita odottaa innolla kun niitä ei tule koko aikaa 🙂

Aikoinaan hän oli mukana musiikkivideoissa, mutta se puoli on loppunut jo vähän aikaa sitten. Harmi sinänsä, sillä hänellä on aivan jumalallinen ääni. Jos joku ei tiedä, niin näissä seuraamissani piireissä tehdään paljon covereita hittibiiseistä ja hiukan vanhemmistakin kappaleista ja näissä hän on ollut joskus mukana. Lempikappaleitani joissa hän on mukava ovat mm.

Ingrid päivitteleekin nykyään paljon ahkerammin omasta elämästään Instagramissa ja Twitterissä. Eniten hänen videoihinsa liittyviä päivityksiä löytyy niin Twitteristä kuin Facebookistakin. Myöskin Pinterestistä löytyy hänen oma profiilinsa mutta jonka veikkaisin olevan hyvin vähällä päivityksellä.

Itse asiassa, nyt kun yhdestä henkilöstä tuli jo tämän verran tekstiä, aionkin tehdä näitä useamman ja kirjoittaa yhdestä henkilöstä per postaus. Ja kyllä, näitä riittää ainakin kymmeneen eri postaukseen, joten saadaan pieni sarja aikaiseksi 🙂 Tutustukaan häneen hiukan ja kertokaa mitä piditte ja onko teidän mielestänne tässä ”sarjassa” mitään järkeä! Tai no, vaikkei olisikaan niin teen sen silti! 😉

I decided to start a small series about the persons I follow at Youtube. I don’t know if you are familiar with the different areas at Youtube but I thought it would be nice for you to see with what I spend some of my freetime. In this first part it’s all about missglamorazzi, aka TheGridMonster, who is a beauty guru in Youtube. I started following her a few years back so it’s been great to see her progress.

 In her chanel she does many different kinds of videos. She has playlists for gategories like Monthly Favorites (where she tells about here favorites products and things from the past month), Get Ready With Me (for example videos about her make-up routine etc) and GIY (Glam It Yourself, tutorials for example glam up your resent stuff). Nowadays she sometimes also makes DIY videos (pretty much same as the GIY-stuff, part of the DIY December she had). You can also find her hosting the Makeover episodes at AwesomenessTV on Youtube.

She also has her own vlog-channel, TheGridMonster, where she shoots short clips of her daily life. A common thing in these vlog channels is to keep months when you vlog each and every day. Though this channel has quieted down a bit she still sometimes updates this as well. She also made some music video collabs with other youtubers but that hasn’t happened in a long time anymore since her brake-up. I with you to two of the most favorite songs she is in, hope you like them 🙂

Though her vlog-channel might have slowed down a bit, she’s still very active at Twitter, Instagram and Facebook. She also has a Pinterest account, but I’m not so sure how often she updates that one 🙂 I hope youll find her as cute and amazing as I do, she really deserves the attention she’s getting 🙂 Let me know what you think of her and/or about this series, I think it actually might be fun 🙂

4 kommenttia

 1. Heidi B kirjoitti:

  Ingrid on kyllä yksiä mun ehdottomia YouTube persoonia. Videot on tosi hyvänlaatuisia ja niitä on mukavakattoa. Ingrid on muuten mukana myös Polished-kanavalla: https://www.youtube.com/user/polished/

  Mä olen tässä lomalla kahlannut viimeisen kuukauden YouTube päivitykset läpi, hiukan on vielä jäljellä 😉

 2. ronja kirjoitti:

  Ingrid on ihana! Täytyy kyllä sanoa, että en moniakaan samoja kasvoja katso enään kuin silloin alkuun, mutta Ingrid on niin iloinen ja positiivinen ja tietenkin videot on todella hyvälaatuisia, että ilolla ja mielenkiinnolla vieläkin olen aivan "fani"! 🙂

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Voi hemmetti, tuo Polished jäi kokonaan mainitsematta! 🙁 Tosin siihen kanavaan en ihan hirveästi ole tutustunut (tilauksessa kyllä on) joten en yhtään ihmettele. Lisään sen tähän jossakin vaiheessa 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ihan totta 😀 Ingrid tosiaan on niitä harvoja joita nykyään tulee "alkuaikojen" porukasta enää seurattua. Mutta eipä se haittaa, Ingrid on sen verran hyvin pysynyt mukana kehityksen kelkassa että hänen videoitaan on vieläkin ilo katsella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.