Hae
Hannamaria

123 – maanantaifiilis

Alla olevat pienet lauseet kuvaa fiilistä tällä hetkellä aika hyvin:

Biisi joka on soinut replaylla jo parin viikon ajan: Ed Sheeran – I See Fire

Vaikka kuinka positiivisia koitetaan ollakin, niin kyllä varmasti elämä keksii jonkin tavan heittää kaiken päin prinkkalaa. Mutta nautitaan tästä mukavasta ja erilaisesta ajasta kun siihen on mahdollisuus, kärsiä kerkeää myöhemminkin. Mulla on harrastus jossa tykkään käydä, ihmisiä joiden kanssa haluan viettää aikaa ja työ jossa viihdyn. Vielä kun sen oman kämpän saisi niin hih, sitten olisi ”pääasiat” kunnossa – ainahan sitä rahan vähyydestä ja vastaavasta voi nillittää, mutta en tällä hetkellä jaksa. Menee paremmin kun on ihan vaan hiljaa ja keksii keinon millä hiukan tiukemmastakin jaksosta selvitä.

Hyvää alkanutta viikkoa, palataan tiiviimmän postaustahdin kanssa tällä viikolla!

Pics: Just Little Things

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.