Hae
Hannamaria

124 – blogiareena.com

Onko kukaan kuullut uudesta, muutama päivä sitten perustetusta blogiareena.comista? Jos ei, niin kannattaa jatkaa lukemista, on nimittäin sen verran mahtavasta jutusta kyse että tätä ei halua missata!

Kuten nimestäkin voi jo päätellä, on kyseessä bloggaajille, lukijoille ja yrityksille suunnattu ajattelun ja infon lähde. Sivuston päätoimittaja Kaisa Palomäki kirjoittaa hyvää tekstiä eri mainontatavoista joita blogissa on, kertoo erilaisista kamppanjoista mitä bloggaajien kanssa on tehty ja jakaa hyvää infoa jokaiselle kohderyhmälleen. Keskustelua voi käydä artikkelin kommenttiosiossa ja iso osa onkin jo päässyt kunnolla jutuissaan vauhtiin.

Kirjoittaakseen kommentteja ja osallistuakseen keskusteluu pitää rekisteröityä sivustolle. Areena käyttää WordPressiä julkaisualustana, joten rekisteröinti on helppoa ja nopeaa. Keskustelufoorumin puolella keskustelua käydään mm. blogimarkkinoinnin kehittämisestä ja miten eräät sivustot herättävät ihmetystä käytänteillään.

Sivustolla on myöskin alueellisia ryhmiä (Go Jyväskylä!), joissa jokaisen alueen bloggaajat saavat itse päättää mistä keskustelevat ja mitä haluaisivat yhdessä tehdä. Voisi keksiä mm. yhteistä kirpparitouhua tai projekteja Jyväskylän alueella johon osallistuisi useampi bloggaaja 🙂

Itselle mielenkiintoisin osio Keskustelufoorumin lisäksi on Inspiroivat kampanjat, josta löytyy artikkeleita hyvin toteutetuista yhteistöistä bloggaajien ja yhtiöiden välillä. Tällä hetkellä artikkeleita on vain kolme, mutta lisää on varmasti tulossa! Mielenkiintoisin näistä kolmesta on ehdottomasti Huuto.netin bloggareiden kanssa toteuttama kampanja, josta voi lukea lisää täältä.

Sivuston ulkoasu on myöskin todella huolella mietitty, isot pisteet siitä! Usein kun näkee uusia sivuja perustettavan on ulkoasu jotenkin kyseenalainen, nyt on onneksi hommansa osaava ihminen ollut sivuston takana joten saadaan nauttia silmää hivelevästä sivustosta samalla kun luetaan asiatekstiä 🙂

Ja tottakai mun feedi ja profiili löytyy nimimerkin ”hannamaria”-alta, tästä pääset katsomaan hiukan tarkemmin mitä kaikkea minä tuolla duunailen. Ja nyt ihmiset, jos teitä yhtään kiinnostaa niin blogiareenalle vaan, nähdään siellä! 🙂

I discovered a recently founded site, which provides the platform for bloggers, readers and companies to freely discuss marketing, campaigns and to create our own discussion about anything. Sorry to say but this site in only in Finnish since it’s meant for us Finns, but you can still enjoy the beautiful layout here!

6 kommenttia

 1. Kaisa NHWY kirjoitti:

  No voi ihanuus, kiitos. 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Eipä mitään, mahtavaa kun joku sai tälläisen viimeinkin aikaiseksi! 🙂

 3. Kaisa kirjoitti:

  Enpäs ollutkaan tästä kuullut aiemmin. Täytyy ehdottomasti käydä kurkkaamassa mitä kaikkea sivusto pitääkään sisällään! 🙂

  Kaisa/The Style Jungle

 4. Jiidamanda kirjoitti:

  Oi vitsi, täytyy ehottomasti tutustua tohon! 🙂

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Suosittelen todella 🙂

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kannattaa, paikka tarvii aktiivisia ihmisiä mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.