Hae
Hannamaria

125 – youtube: joey graceffa

Sarjassa aiemmin ilmestyneet: Missglamorazzi, Tanya Burr, Jim Chapman, Landon Austin, Luke Conard ja Alex Goot.

Seuraavana päästään Youtuben ”moniosaajaan” eli Joey Graceffaan. Ei taida olla hommaa jota hän ei tee – hän kuvaa, editoi, laulaa, näyttelee, ohjaa… Litaniaa voi jatkaa vaikka miten pitkään. Pääasiallisesti hän pyrkii (oman käsitykseni mukaan) näyttelijäksi, haastattelijaksi ja/tai juontajaksi. Nykyään häneltä ilmestyy melkein päivittäin vlogeja, joissa hän vie katsojan ihan normaaliin elämäänsä sisään – tosin näissä vlogeissa nähdään sitä ”huonompaakin” puolta elämästä eikä hän yritä turhaa hienostella huonojakaan hetkiä. Hän vain kertoo asiat omalla, joskus ärsyttävällä, tavallaan.

Jossain vaiheessa hän teki enemmänkin musiikkia mm. Luke Conardin kanssa, mutta nykyään hän osallistuu enemmänkin näihin näyttely- ja valokuvajuttuihin. Joka tapauksessa, hän, Luke ja Meghan tekivät vähän aikaa sitten levyllisen biisejä liittyen Nälkäpeli-sarjaan – bändin nimi oli (tai on) The Tributes ja heidän musiikkiaan voi kuunnella joko Youtubesta (linkki heidän Arena-musiikkivideoonsa) tai ladata iTunesista.

Hänellä on myöskin oma pelikanavansa, Joey Graceffa Games, jossa jo nimensä mukaisesti löytyy videoita hänen pelailuistaan. Eniten videoita taitaa olla Minecraftin peluusta, mutta löytyy kuvamateriaalia mm. Simssin ja jonkin minipelin pelaamisesta.

Jos haluaa nähdä hänen haastattelevan mm. Taylor Swiftiä tai Zac Efronia, kannattaa suunnata Teen.comin Youtube-kanavalle. Hän on tuottaa videoita kyseiselle kanavalle muiden Youtubereiden kanssa ja on tätä kautta päässyt haastattelemaan monia julkkiksia ja osallistumaan moniin tapahtumiin – hyvää taustamateriaalia erilaisista tapahtumista vaikka hänen haastikset eivät niin kiinnostaisikaan.

Joeyn tämän hetken suurin projekti on varmasti ollut Storytellers-sarjan suunnittelu, kuvaukset ja jälkipuuhat.  Itse en ole sarjaan kerennyt kovinkaan paljon paneutua, mutta olen kuullut sen olevan hyvä! Sarja kertoo kuudesta nuoresta, jotka kesällä ennen collegeen menoa kokoontuvat leirinuotion ympärille kertomaan kauhutarinoita. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta kun todellisuuden ja fantasian rajat alkavat hälvetä ei juoni olekaan enää kovin yksinkertainen. Jos alkoi sarja kiinnostaa, niin jo julkaistut osat löytyvät Storytellers-soittolistasta, johon päivittyvät myöskin uudet osat.

Niin ja jos häntä haluaa katsella enemmänkin, kannattaa varmaankin tilata hänen kalenterinsa Amazoninsta. Hintaa kalenterilla on 25 dollaria + postikulut. Itse en tuolle kalenterille niin paljon syttynyt, mutta joku Joeyyn ihastunut teini siitä voi saada jotain irti. Ja toki häneltä löytyy omia fanituotteita, mm. teepaitoja – Joey Graceffa Merch.

Joey Graceffa muualla: Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Tumblr

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *