Hae
Hannamaria

128 – tauti ja ennakkotehtävät

Voi tauti. Viime perjantaista asti on tullut oltua kipeänä ja olo on hiukan hellittänyt lääkkeiden voimalla, mutta tukkoisuus on silti suuri. Eilinen ja tämä päivä on tultu käytettyä kotona leväten ja ollen. Tai no, tehden ennakkotehtäviä koneella ja piirtäen sen levon lomassa. Jotenkin käytettävä hyödyksiä tämä voimaton olo, vai mitä?

Tosiaan, nyt on kahteen kouluun ennakkotehtävät tehtävänä ja deadline on asetettu parin viikon päähän, jolloin pitäisi aineisto saada painoon ja lähetettyä. Nyt täytyy tosiaan puurtaa niska limassa töiden ja näiden parissa, samalla metsästäen asuntoa. Yksi täydellinen ehdokas meni alta, mutta se toinen täydellinen löytyy toivottavasti jossain vaiheessa.

Näiden ”kiireiden” vuoksi onkin nyt pakko jättää blogi hiukan vähemmälle tämän kuun aikana, vaikken sitä tahtoisi. Toivon parantuvani mahdollisimman nopeasti ja saavan muutenkin ennakkotehtävät tehtyä ja lähetettyä, jottei käy samoilla tavoin kuin viime vuonna. Tosin nyt niillekin on hiukan enemmän aikaa kun ei harkkoihin voi mennä ainakaan tällä viikolla taudin vuoksi.

Kevättä piristämään tilasin Rajala Pro Shopin Manic Monday-aleista uuden putken ja siihen linssinsuojuksen. Pääsen taas kuvaamaan haluamani laisia kuvia hiukan vähemmässäkin valossa, löytyy nimittäin parempi valoteho tästä uudesta kuin nyt käyttämästäni kittilinssistä. Toivottavasti saisin myöskin kuvia näytille mahdollisimman nopeasti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.