Hae
Hannamaria

130 – woop woop

Voi että mikä tunne kun on ennakkotehtävät tehty ja lähetetty! Ja voi että sitä syyllisyyden tunnetta joka mulla on ollut kun en ole kerennyt tänne päivittämään sitten niin mitään… Tiivistin mun kiireen määrän työkaverille aika hyvin eilen – oon ollut niin kiireinen ja väsynyt, että hyvä että olen selvinnyt illalla sänkyyn ja nukkumaan. Koko ajan on pöyrinyt mielessä blogi, työt, kouluhommat, asuntoasiat ja lääkkeitä koituneet sivuvaikutukset. Nyt on jäljellä enää lääkärin kanssa aknekeskustelu ja muutto.

Hah, alimmaisena olevan kuvan grafiikoita en sitten päätynyt käyttämään ollenkaan. Oli ison työn ja tuskan takana taas nämäkin ennakkotehtävät, mutta olen edes sen verran ylpeä että tänä vuonna sain ne tehtyä. Ei muuten ollut mikään piece of cake tehdä kahden eri oppilaitoksen ennakkotehtävät samaan aikaan kun käy töissä, jossa jo itsessään venyy päivät hyvinkin pitkiksi. Niin ja vetäistä siihen päälle pieni yskäpaskaflunssa ja noiden hemmetin lääkkeiden sivuvaikutukset – niistäkin kertoilen muuten lisää myöhemmin.

Ai että on niin paljon kerrottavaa ja jaettavaa – esimerkiksi olen jo kuvaillut ja hahmotellut mun iho-tarinaa jonkin verran ja suunnitteilla on muutenkin raportoida tästä kuurista sen edetessä. Myöskin monet valokuvat meidän teollisuushallista on jakamatta (ja muokkaamatta, hih. Niitä muuten osa näkyy jo instassa, @hannamariaw). Päällimäisenä on kuitenkin se muutto, jota varten pitäisi valita tapetti ja hommailla niitä kalusteita. Ja jossain vaiheessa täytyy heittää IKEA-keikkakin, odotan sitä tällä kertaa oikeasti innolla!

Jatketaan juttua kuitenkin hiukan myöhemmin lisää, luultavasti niiden kalusteiden tai tapettien parissa!

Finally, I’m back! It’s been a bit too hectic four weeks with school application artworks, apartment hunt, akne-medication, flu, work and all other crazy stuff. Now the only things that are left are moving (and packing) and to get this acne-med thing correct with the doctor. 

I have so much to tell you guys! So I’m moving and I still need to choose my new wallpaper and other furniture, so I think I’ll be needing a bit of help from you guys. I can’t remember I would have been this excited on going to IKEA for a while then I’m now! I’ve also been loving my new lens for my Olympus-camera, which I will tell you a bit more later on. And also, I’ve been taking a hhhuge amount of pics from our old building which I spent my days in. Well, actually they are around our office, there used to be a huge printing house. You can see some of them already in my instagram account at @hannamariaw.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.