Hae
Hannamaria

132 – id inspiration day and stuff

Well hello again! Tajusinpa tuossa että Indiedaysin järkkäämä Indiedays Inspiration Day on jo tänä viikonloppuna lauantai, eli ihan nurkan takana! Ihanaa, pääsee taas käväisemään Helsingissä. Viime kerrasta onkin aivan liian pitkä aika, itse asiassa viimeisin visiitti oli täsmälleen samasta syystä Marraskuussa. Tällä kertaa tosin lähden matkaan yksin, sillä Ronja päätti jättää reissun väliin ja säästää alkukesän ulkomaanmatkaansa varten. Itse sain junaliput 16€ suunta, joten olihan se nyt pakko lähteä vaikkei kyseistä tapahtumaa olisi ollutkaan 😀 Marraskuista asukokonaisuutta voi kurkkailla täältä. Kuten takista voi ehkä huomata, oli erittäin lauha keli kun pääsi kerta syystakilla Marraskuussa poukkoilemaan. Päivän tarinat voi lukea täältä sekä täältä.

Viime kerralla käväistiin myöskin Fazerin leipomomyymälässä, jossa toivottavasti kerkeän pyörähtää tälläkin kertaa. Tavoitteena olisi keritä käydä myöskin Lushin liikkeessä ja jos aikaa liikenee yhtään enempää, saattaisin pyörähtää jopa Vansin kenkiä kurkkaamassa kun kerta vanha amiksen luokkakaveri on kyseisessä liikkeessä töissö. Toivottavasti pääsisin myöskin kuvailemaan hiukan, joko stillikuvaa tai videota, itse Helsingistä.

Tämä taitaa olla mun ensimmäinen itse tekemäni reissu, sillä aina on mukana ollut joko porukat, Ronja tai Misteri. Porukoiden kanssa reissu tuli viimeksi heitettyä viime kesänä, Ronjan kanssa Marraskuussa ja Misterin kanssa joskus kauan aikaa sitten. Tosin niitä reissuja ei kyllä enää tulekaan, mutta kuitenkin. Aina on joku ollut mukana, joten on ihan mukava mennä välillä yksinkin. Saa tehdä mitä haluaa ja milloin haluaa, voin vaikka lähteä ajoissa tilaisuudesta jotta kerkeän pyöriä pitkin Helsinkiä hiukan enemmän 🙂 Tänä keväänä toivottavasti tulee vielä ainakin yksi Hesan reissu pääsykokeiden nimissä, yksi pitäisi kaiken lisäksi tulla Lahteenkin jos vaan kaikki menee hyvin.

Asuntoasia sen sijaan ei meinaa edistyä. Kerrankin luulin että joku homma järkkääntyy hyvin, mutta nyt on kahdessa asunnossa, joista molemmista tehtiin tarjous, on ilmennyt hiukan kosteutta vessoissa joten kumpikaan ei enää ole vaihtoehto. Nyt täytyy vaan jatkaa katselua tai päättää muuttaa vuokralle, joka tällä hetkellä alkaa näyttää parhaimmalta vaihtoehdolta jotta saan joskus sen lyhyemmän työmatkan. Pitää katsoa miten homma järkkääntyy, eiköhän tästä jotenkin selvitä.

Onko muita tulossa ID:n tapahtumaan lauantaina?!

2 kommenttia

  1. KWASHA kirjoitti:

    Siistiä! Tämä täällä tulossa myös 😉

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Siellä siis törmätään! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *