Hae
Hannamaria

133 – tv-taso

Ehkä on vielä hiukan aikaista haaveille TV-tasosta ja muista kalusteista kun ei ole asuntoakaan, mutta kuka sitä kieltää nimenomaan haaveilemasta. Mitään hirveän suurta en TV-tasoksi halua, mutta en halua sellaista 50×50-kokoista pikkuhärpäkettäkään. Mistäpä muualta kuin IKEAsta on hyvä aloittaa etsinnät, heillä kun sattuu vain olemaan kaikennäköistä ja -tyylistä tuotetta valikoimissa, oli miten ruotsalainen tahansa.

Haluan että TV-tasossani on jonkinmoiset laatikot ja/tai ovet, jotta saan kaiken johtohelvetin ja vastaavan jotenkin piiloon eikä kaikki näy heti ensisilmäyksellä. Myöskään puunvärinen taso ei tule kuuloonkaan, muutenkin kaikki vaalean puun värinen (se perinteinen koivu, ugh…) on aika lailla poissuljettu muussakin sisutuksessa.

1. IKEA PS 2012, 150x48cm, 179€

Hintakaan ei saa nousta aivan korkeuksiin, mutta tykkään silti että tuotteessa on jokin jippo. Lasia vierstan myöskin, liikaa huonoja kokemuksia sen särkymisestä ja muutamasta kivuliaasta haavasta… Minkä sille voi että on tapaturma-altis yksilö. Niin ja säilytystilaa on hyvä olla jonkin verran, mutta senkään paljous ei ole välttämätöntä.

2. Sotka Monaco, 135x35x43cm, 99€, 3. Sotka Monaco, 135x35x43cm, 139€ 

En myöskään sulje pois vaihtoehtoa jossa ostaisin käytetyn TV-tason. Sen verran mitä noita on kuitenkin tullut katseltua mm. Torista, näyttää kaikissa olevan jotakin vialla ja kun kerta uuden saa tuohon hintaan mitä ylle listasin, ei käytetty kuulosta enää niin houkuttelevalta. Mutta edelleenkin, jos sattuu osumaan nappijuttu esimerkiksi juurikin sieltä Torista, otan ehdotuksen vastaan kyllä mielelläni 🙂

Nyt kun hiukan tiedätte mitä etsin, niin jos eteen sattuu jokin todella hyvä tuote josta haluatte ilmoitella niin esimerkiksi Twitterin käyttäjät pystyvät hyvin heittämään vinkkiä kuvan kera (@hannamariavv) tai ihan perinteisesti heittämällä linkin kommenttiboksiin.

4 kommenttia

 1. Kaisa kirjoitti:

  Meillä oli myöskin tv-taso dilemma jokin aika sitten, kun ei päästy tuon miehen kanssa yksimielisyyteen väristä 😀 No, se ratkesi sillä, että laitettiin telkkari seinälle. Suosittelen siis harkitsemaan sitäkin ratkaisua mikäli tavaransäilytystilasta ei ole noin muuten puutetta. Näyttää ainakin omaan silmään tosi kivalta (kunhan johdot saa piilotettua :D) ja olohuonekin muuttui heti avarammaksi 🙂

  Kaisa/The Style Jungle

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hah, en tullut edes ajatelleeksi tuota seinäkikkaa! Tosin siihen säilytykseen täytyy sitten keksiä jotain muuta, ehkä asteen isompi vaatekaappi? ;D Niin tai sitten perinteisesti senkki…

 3. heidi kirjoitti:

  Meille ostettiin tv taso käytettynä. Aivan uuden veroinen, mitä nyt ykai naarmu joka jää otse tv alle piiloon. Todella halvalla saatiin 🙂

  elamanikuvina.blogspot.fi

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sitäkään vaihtoehtoo en ole sulkenut pois, tällä hetkellä vaan yhtälö on hinta > kunto Keski-Suomen alueella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *