Hae
Hannamaria

134 – ohjeita eiliseltä

Pääsin työni puolesta verestämään muistiani Wordpressin ympäriltä viime perjantaina, jonka edellisestä käyttökerrasta onkin aikaa puolisentoista vuotta. Koulutus sattui todella hyvään saumaan siinä mielessä, että meillä töissä uusitaan tällä hetkellä nettisivut ja samalla hallinta muutetaan WordPressin puolelle. Seuraava koulutuskerta on parin viikon päästä perjantaina ja odottelen sitä innolla.

Koulutuksen sponssasi JAMKin DimarK-hanke, jossa olen nämä loppumetrit saanut olla vielä mukana. DimarK-hanke on suunnattu pk-yrityksille ja sen tavoitteena on ollut saada yritykset heräteltyä tähän digimarkkinoinnin aikakauteen. Osan kanssa projektista on ollut enemmän hyötyä kuin toisten, mutta kaikki kolutukset joissa olen ollut, ovat olleet erittäin mielenkiintoisia ja niistä on saanut paljon irti.

Tällä kertaa keskityttiin lähinnä wpn asennukseen ja testipalvelimen luomiseen eikä niinkään ulkoasun muokkaukseen ja vastaavaan. Toki ymmärtäähän sen, ihan perusteista on alotettava kun mukana on ihmisiä jotka eivät asiasta ole koskaan kuullutkaan. Itse olen pari vuotta sitten kouluaikoina rakentanut testipalvelimen ja tehnyt wpllä sivut julkaisukuntoon asti omalla ajalla, joten tämä kerta ei mulle tarjonnut hirveästi uutta. Odotan ensi kertaa suuremmalla mielenkiinnolla toiveenani se, että pääsisin rakentelemaan sivua enemmänkin. Tosin nyt kun pääsiäisen pyhät tulee niin on aikaa datailla aiheen parissa oikein kunnolla 🙂

Tällä hetkellä matka käy VRn hellässä huomassa kohti Helsinkiä, Lushia ja Idn järkkäämää inspiraatiopäivää. Täytyy katsoa josko sieltä karkaisi hiukan ajoissa jotta kerkeää tosissaan poiketa siellä Lushilla ja ehkäpä Vansin liikkeessä ennen junaan juoksemista. 🙂 Tän päivän kuulumisia voi seurata instan puolella (@hannamariaw), postausta päivästä on tulossa myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.