Hae
Hannamaria

135 – söpöyden multihuipentuma

Oli lauantaisesta Helsingin reissusta jotakin iloa, muutenkin kuin hyvien luentojen ja erinomaisten goodiebagien muodossa – sain nimittän jo pitkään himoitsemani Olympuksen miniatyyrin! Ja kun sellainen sattui vieläpä omasta kamerastani, OM-D EM-5:stä, löytymään, olin aivan taivaissa. Olin jo instan puolella jokin aika sitten näitä ihastellut ja ai että, nyt mulla on oma! Ihan sama miten hönönä tätä mun hehkutusta pidätte, mun mielestä nämä on niin söpöjä oli miten aasiassa tuotettuja tahansa. Ja kun pikkuesine on samalla avaimenperä, on asiaa mahdoton olla hehkuttamatta.

Kuvia tuolta päiväohjelmasta ja matkasta saatte tulevalla viikolla kunhan saan kuvat käytyä lävitse, oli muuten sen verran hyvä valokuvaajan luento ja kaunis paikka Indiedaysin järkkäämälle Blogger’s Inspiration Day:lle, ettei toista. Ja tapahtumaan oli panostettu huomattavasti enemmän kuin viimeksi, joten siitä suuret plussat. 🙂 Mutta tosiaan, palataan aiheeseen hiukan myöhemmin.

How freakin’ cute is that? Thank god I went for this Blogger’s Insiration Day- event that Indiedays organised last Saturday, would have really hated to miss this. You can think it’s silly, be my guest and laugh away, but I really love my miniature-camera. 🙂 More about that day and all that jazz will be up next week when I get the pics edited!

8 kommenttia

 1. Susanna Taanila kirjoitti:

  voi että, ompa söpö <3

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Olis pitäny tajuta ottaa samalla vertauskuva oman aidon kameran kanssa, mutta kerkiäähän tuon 🙂

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia haasteesta! Olen kyseisen haasteen toteuttanut jo vähän aikaa sitten (https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/2014/01/113-11-faktaa-minusta.html), joten katsotaan myöhemmin uudestaan!

 4. heidi kirjoitti:

  Ei apua ku ihana!

  elamanikuvina.blogspot.fi

 5. annieveliina kirjoitti:

  Pakko myöntää, että on kyllä aivan järkyttävän söpö juttu!! 😀 Voih<3__<3

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Näitä sai vielä ainakin pari päivää sitten Olympuksen instatilin kautta jos oli tarpeeksi nopea, kannattaa ehdottomasti tsekata asia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *