Hae
Hannamaria

136 – blogger’s inspiration day

Jos aloitetaan vaikka ihan alusta, eli yleisilmeestä ja järjestelyistä. Olin viime syksynä ensimmäistä kertaa samaisessa tapahtumassa, johon tätä ajatusmaailmaani hiukan perustan. Tällä kertaa oli erittäin mukava, että päiväohjelmalle tuli varsinainen ohjelma erillisenä sähköpostina – tässä sähköpostissa oli selvästi esillä sekä workshoppien että luentojen aikataulut. Oli mukava pystyä siitä seuraamaan päivän kulkua kun tiesi milloin täytyy taas kiiruhtaa että kerkeää ’luennolle’. Ja olihan se toki mukava etukäteen tietää mitä odottaa.

Päivätapahtuma järjestettiin Ravintola Sipulin Talvipuutarhassa, joka oli erittäin kaunis ja avoin tila (yllä olevat kuvat Vallilan standilta, josta saa tilasta parhaimman käsityksen). Tila oli tarpeeksi valoisa jotta kuvat onnistuivat hyvin ja tarpeeksi tilava, että pääsi suhteellisen hyvin liikkumaan salin päästä päähän. Tosin ruuhka-aikaan sekin oli hiukan hankalaa, mutta kuitenkin helpompaa kuin syksyllä järjestetyssä tapahtumassa jossa ei oikein missään vaiheessa päässyt eteen eikä taakse.

Tarjoamiset olivat erittäin antoisat, samoin kuin lähtiessä saadut goodiebagit. Goodiebagin sisältö tulee varmasti vilahtelemaan täällä jatkossa enemmänkin, tällä kertaa tuotteet olivat sellaisia jotka tulevat varmasti käyttöön. Oli mukava että juomaa oli tarjolla montaa eri lajia – itse en Fresitan kimppuun käynyt ollenkaan, menin puhtaasti Pellegrino-linjalla (aknekuurin aikana kun ei saa hirmuisesti mitää alkoholipitoista nauttia).

Eri brändien ständeistä ja luennoista teen ihan omat postauksensa, en halua sulloa kaikkea tähän samaan. Kokonaisuutena voi sanoa että oli erittäin mukava päivä, varsinkin kun pääsi niin halvalla sinne ja takaisin. Tosin hiukan päivän iloisuutta verotti se, että Ronja ei ollut mukana – varmasti olisin nauttinu kaksin verroin enemmän päivästä jos oltaisiin oltu yhdessä liikenteessä! 🙂

All and all, the venue (and the menu) was amazing, sooo much better than last time. And finally a goodieback I can use stuff from! The place looked great, there was finally enough light to get the photos look good and a good amount of room to move at. As for the arrangements, it was good that this time send a proper schedule before the actual day so you could plan it out a bit when to go where – when to be in a ’lecture’ and when to just hang out. You’ll going to get a few more of these posts about the brand stand’s etc because I don’t want to put everything in just one post – it would be waaay too long. Stay tuned!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.