Hae
Hannamaria

146 – viikonloppu vai loppuviikko

Ihan ekana hyvää Äitienpäivää kaikille mahdollisille äideille – toki kuitenkin eniten meitin mammalle! 🙂 Tänään on tullut syötyä hyvät omatekemät ruoat äidin kunniaksi, samoin kaupan hyllyltä napattu kinuskikakku on tehnyt tehtävänsä. Äidille hommasin tänä vuonna hänen toivomansa Kalevalan Euran sydän-kaulakorun, vaikka kuulema mitään ei pitänyt hankkia. Pah.

Eilinen meni nätisti katsoen Suomi-Latvia jäkispeli, jonka jälkeen kyllä nolotti hetken aikaa olla suomalainen. Voi herranen aika poijjaat niiden jäähyjen kanssa, joko vika oli teissä tai tuomareissa. Ja sen vähän mitä jäkiksestä tiedän perusteella voin sanoa, että kyllä oli peli ihan suosta. Tänään sitten (kohta!) katsotaan miten Venäjä rökittää meidät, voi olla pelaajilla jännät paikat…

Mutta sitten kuitenkin niihin iloisempiin ja järkevämpiin aiheisiin eli ruokaan ja Euroviisuihin! Katsottiin porukalla eilen Euroviisut ja kyllä parrakas mies hämmenti erittäin paljon. Ei mulla ole mitään drag queeneja vastaan, ei todellakaan, mutta kyllähän se on hiukan hämmentävää nähdä kyseisen tyylin edustaja Euroviisuissa. Hyvin lauloi ja esiintyi, mutta kyllä Suomen esitys oli parempi. Laulu oli (ja on) hyvä, mutta lavakarismaa puuttui hiukan.

Oli hienoa päästä viimeinkin jonnekin muualle viettämään iltaa kuin kotisohvalle ja kun yhtälöön lisätään vielä hyvä ruoka, niin alkuilta menikin oikein mukavasti. Loppuilta menikin sitten kovalla lattialla istuen ja yrittäin nähdä TV:stä jotakin kun piti lähteä ’naapuriin’ katsomaan itse kisat. Ärtymyshän siinä valtas kun piti lapsenvahtina ja kuskina toimia vaikka oli kiva ilta itselle ollut suunnitteilla. Mutta minkä sille voi jos viina vie mennessään. Onneksi ystävät ei hylkää.

Toivottavasti teillä oli hyvä viikonloppu, koitetaan tehdä ensi viikosta vielä parempi. Mulla ainakin tulee olemaan hyvä viikko kun saksalainen työkaveri tulee viikoksi Suomeen! Can’t wait!

It was nice finally to be able to give something back to Mom on Mother’s Day. This time we celebrated with food and cake and I bought her the neckalce she wanted, even though we weren’t supposed to buy anything this year… Yeah right.

On Saturday it was both a hockey-night and the final of Eurovision Song Contents! We got our butts kicked at hockey, but never mind – I think that our representer in the ESC was amazing! Though other might not think like that, I really liked it. The winner wasn’t bad either, but it was weird to see a drag queen at ESC… Well, I guess it was finally the time for something like that. Not saying he was bad (the song was OK), but it was just a bit weird… Oh well, not judging. 

I hope you weekend was great, but let’s have a even better week, shall we? I know I will since my German work-colleague is coming to Finland from Germany! Woop woop!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.