Hae
Hannamaria

155 – nopea salaatti

Nopeus on joskus valttia ruoanlaitossa, etenkin kun tulee väsyneenä töistä kotiin eikä ruoanlaitto hellan ääressä kiinnosta yhtään. Silloin suosin nopeaa salaattia, johon ei tarvitse paistaa mitään eikä se sisällä kuin hyviä ja terveellisiä aineksia.

Tämä nopea salaatti sisälti Napolitana-salaattimiksiä, minitomaatteja, raejuustoa, tonnikalaa, pähkinöitä ja fetaa. Lisäksi lorautin sekaan hiukan oliiviöljyä kun tonnikalani oli vedessä muhinut versio.

Sanoisin että oli todella nopea ja helppo salaatti, joka oli samalla herkullinen. Näin jälkiviisaana sanon, että salaatin olisi kruunannut sipulisiivut, mutta ne sattui tällä kertaa jäämään korin pohjalle. Herkullista ja nopeaa, sanon minä. Mums, kokeilkaa tekin!

Yummyh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *