Hae
Hannamaria

184 – kankaan food & design -päivä

Kuten varmaan moni on huomannut, on jälleen kerran Ravintolapäivän aika. Kertaakaan en ole kyseiseen päivään osallistunut, mutta tulevana Sunnuntaina on viimeinkin tarkoitus. Etenkin Helsingissä kojuja on siellä ja täällä, mutta Jyväskylässä täytyy tietää minne suunnistaa. Keskustan liepeiltä löytyy monia hyviä vaihtoehtoja, mutta itse suunnistan Ravintolapäivän Food & Design -torille Kankaan vanhalle paperitehtaalle.

(kuva)

Tarjolla on kuulema  makuja mm. sushista intialaiseen ja pakistanilaisesta perinteiseen lohikeittoon. Kukin voi valita omansa ja nauttia haluamaansa ruokaa. Kuten Ravintolapäivän Food & Design -tapahtumasivulla muistutellaan, kannattaa ravintoloihin (ja varmasti myyjienkin kojuihin) varata käteistä. Samaan aikaan voi tutustua kotimaiseen designiin liki 20 eri myyjän voimin. Lisää Designtorin myyjistä voit lukea heidä Facebook -tapahtumasivultaan. Kankaan Food  & Design -tapahtuma on auki 11-16 ja ruokaa on saatavilla niin pitkään kuin riittää.

Jos olette tulossa ja törmäätte minuun, tulkaa ihmeessä moikkaamaan! Siellä hyörin luultavasti jossain vaiheessa päivää hiukan pidempäänkin! Pientä palautetta

Miten moni teistä osallistuu Sunnuntaiseen Ravintolapäivään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.