Hae
Hannamaria

163 – vallilasuosikit

Niin kauan kuin muistan niin on Vallila ollut mulle muiden perinteisten suomalaisten merkkien ohella ollut sellainen merkki, johon voi luottaa. Heidän mallistoistaan löytyy nykyään (ja on aina löytynyt) mua miellyttäviä tuotteita niin keittiöön, makkariin kuin olkkariinkin. Voinkin ilokseni ilmoittaa, että Vallilan verkkokauppa on viimeinkin auki ja sen takia ajattelinkin listata parit suosikit heidän verkkokaupastaan.


Korento -pussilakanasetti / Karkkipäivä patakinnas / Laivuri matto 80 x 150cm / Turkoosi Persikka koristetyynynpäällinen / Karkkipäivä keittiöpyyhe

Osa löytyy myöskin Re:fashionin ja Vallilan yhteistyökamppiksen tiimoilta kokoamastani Moodboardista, jota voi käydä äänestämässä täällä. Kyseiseen moodboardiin kokosin lempivärini sinisen siivittämänä tärkeimpiä juttuja, joista hiukan salaa haaveilen. Uudet ihanat verhot ja muutamat tyynyt koristamaan mun sohvaa, samoin kuin iki-ihanat mukit kahvipöytään. 

Osa varmaan muistaa aiemmin keväällä tekemäni yhteistyöpostauksen Vallilan kanssa, jonka tiimoilta sain nyt sähköpostia ja sain kuin sainkin teille annettavaksi -15% kampanjakoodin juuri auenneeseen verkkokauppaan. Koodilla SS14VALLILA saat Elokuun loppuun asti osan pois verkkokaupassa tehdyistä ostoista 🙂

Kertokaa toki omatkin suosikkinne ja mieltymyksenne, odotan innolla näkeväni/kuulevani mistä muut tykkäävät!

As long as I can remember, Vallila has been amongst the other traditional Finnish brands a brand I could have always trusted. They always capture the season’s trends in a cool new way and sometimes are even a bit ahead of their time – in a good way. So you can imagine the joy when Vallila’s online shop finally opened!

I listed a few of my favourites in the first collage above and as you can see, some of them appear on the ’Moodboard’ I made as a part of a campaign that Re:fashion and Vallila have organized. The Moodboard that gets most of the votes wins so all you need to do is to click the ’Like’-button here

Some of you might remember the collaboration post I made a while back in spring…? Well, for that post I can now give you a -15% promo-code to the new online shop that is valid until the end of August. Just use the code SS14VALLILA and you’ll get the discount. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.