Hae
Hannamaria

166 – #ruisrock2014

Oh my god mikä viikonloppu! Rakastuin taas niin pahasti Naantaliin ja saaristoon että voisin viettää elämäni siellä. Sitten isona kun mulla on rahaa ja kaikkea kivaa niin ostan kesämökin saaristosta ja hommaan harrastuksen. Ja teille jotka eivät ole katsoneet/kuunnelleet maamme parasta standuppaajaa, Herra Hedbergiä, niin ostan/vuokraan veneen.

Mutta siihen Ruisrockiin. Päivä oli mahtava, sillä startattiin matka kahvin ja Jyväskylän Burger Kingin Juustopurilaisten voimalla. Matka meni tosi leppoisasti, kuunneltiin jälleen kerran hyvää musiikkia, naurettiin ja taisin keritä Top Gearin India Specialinkin katsomaan loppuun.

Määränpäänä oli aluksi hotelli, jossa vietettiin yö. En tiennyt ollenkaan millaiseen paikkaan oltiin menossa, mutta kun selvisi että hotelli oli Kultaranta Resort, tuli pienoinen paniikki. Miten hemmetti tälläinen maajussi oikeen sopeutuu tuollaisten prameiden golffimammojen ja -pappojen joukkoon? Selvisi myöskin se, miksi hotelli maksoi niin paljon… Ei muuten oltu ainoat Ruisrockailijat hotellissa, nuori porukka kuulu aamupalapöydässä puhuvan Lauantain ohjelmistosta!

Mutta pakko myöntää, kyllä sisäisesti nautin todella paljon noin hienosta paikasta vaikka en valkoista hametta ja pikeepaitaa päälleni iskenytkään. Niin ja huone kun oli erillään hotellin ’Klubitilasta’, oli hyvä tulla keskellä yötä häiritsemättä respaa ja saada mennä ihan mihin aikaa vain nukkumaan. Aamupala suhteessa hintaan oli melko köyhä, tarjolla oli vain perinteiset pekoni-nakki-munakas-systeemiä sekä leipää. Ei kalasta tietoakaan – kahvikin oli hiukan… erikoista.

No mites se Ruisrock, jos palataan siihen kuitenkin… Sehän oli aivan mahtava! Huolimatta siitä että meinasin tulla tallatuksi pariin kertaan lyhyyteni takia tai huolimatta aivan hullusta kylmyydestä mikä jossain vaiheessa iltaa iski kun seisoin liian kauan paikallaan. Tuli taas todistettua että selvänäkin voi olla hauskaa, sillä en nauttinut koko rockin aikana muuta kuin vettä, limsaa ja kahvia. Muisti on tallella eikä tarvitse miettiä kenen vierestä herää seuraavana aamuna. Ja antakaa anteeksi kuvien laatu ja hassu koko, mulla oli ainoastaan pokkai mukana 🙂

Esiintyjäkaarti oli todella mahtava, sen takia sinne mentiin Perjantaina. Eihän siinä, olisihan muillekin päiville ollut esiintyjiä mutta varat eivät kyllä olisi antaneet periksi asua toista yötä hotellissa saatika maksaa toisen päivän lippua. Esiintyjiä oli mm. Example, David Guetta, Bastille, Sonata Arctica ja Offspring.

Teen Lauantaista ja Naantalista vielä ihan oman postauksensa, sitä odotellessa. Tällä viikolla on vielä Lautantaina Suomi Pop-festarit josta mut löytää, loppukesälle ei sitten olekaan muita festareita tiedossa. Katsotaan jos jonnekin vielä innostuu lähtemään loman aikana.

Millä festareilla te pyöritte tänä kesänä?

Oh my god what a weekend. On Friday it was finally time to strart my holiday and what better way to start it than going to Naantali and Ruisrock. To those who don’t know, Ruicrock is one of the oldest (if not the oldest) music festival in Finland. It was a good plan to start the journey with coffee and a few cheesburgers from Jyväskylä’s new Burger King. The trip went great, I even had the time to finish Top Gear’s India Special-episode. And just to mention, I fell in love (again…) with Naantali and The Archipelago. when I’m old and I have money I’m either going to move there or buy a summer house from there.

But first let’s review the hotel a bit. It was a huuuge surprise for me, but it came really clear why the room was so expensive… It was mainly pointed at people who golf and live a bit wealthier life then we (:D), but it was still nice. Though I didn’t blend in with the white-skirted and all-so-chic -grannies and sleek granpas I still liked the hotel and the room. Though the breakfast was a bit of a disappointment, it was still the basic hotel breakfast you can imagine. But for the price of the hotel I would have wanted something extra.

Now moving on with the Ruisrock-festival. The bands were amazing and I’ll always remember how the ground was shaking when people were jumping up and down during Example and David Guetta. It was just amazing, though I almost got walked over a few times (because I’m short…) and it was sooooo cold in the evening. It was the best-organized festival I’ve been at, thanks to the ogranizers!

I’ll write a whole nother post about Naantali and all that other stuff, so don’t go anywhere! Plus, this Saturday is the next festival here in Jyväskylä that I’m going to. This is the last one for me for this summer. Now I’d like to know in which festivals you have been!?

4 kommenttia

 1. Maya kirjoitti:

  Kävin kanssa perjantaina ruississa. Oli kyl tosi hyvä meininki tänä vuonna! 🙂

 2. Elisa kirjoitti:

  Mä kidutan taas itteeni kun tulee tota Bastillea vastaan… >:

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Erittäin hyvä meininki oli, harmi että se ei näiden kuvien kautta välity kovinkaan hyvin. Videotakin olisi mutta sitä ei ikävä kyllä saa julkaista 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Eläs nyt, kyllä sä pääset sitä vielä katsomaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *