Hae
Hannamaria

168 – vuoden verran -kisa

Nyt Heinäkuussa tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun kirjoitin ensimmäisen postaukseni. Blogin ideaa oli sulatellut jo alkukesästä lähtien, kun koulu oli päättynyt ja aikaa taas oli muullekin kuin koululle ja työlle. Tuolloin lupasin tässä blogissa tulevan näkymään ”ihania kuvia, allekirjoittaneelle uusia maisemia, hihkuntaa kivoista jutuista ja sen sellaista.” Etenkin viimeistä kohtaa, ’sen sellaista’, on tullut toteutettua oikein kunnolla.

Vuoden aikana blogini kategoria on pikku hiljaa selvinnyt – luen itseni lifestyle-kategorian alle, mutta miellän hannamarian silti enemmän kauneus / ruoka / sisutusblogiksi (instagramissa #hannanhima !!) kuin puhtaaksi lifestyle-blogiksi. Kirjoitan mistä haluan ja joskus aiheet menevätkin aika ohi aiheen, mutta ei anneta sen häiritä! Kunhan ei asiattomuuksiin päädytä niin kaikki on sallittua 😉

Säännöllisen epäsäännöllisen postaustahdinkin vuosi sitten lupasin ja aika hyvin siinäkin tavoitteessa on pysytty. Kun katsoin vuoden aikana tapahtunutta kehitystä huomasin, että postaustahdiksi on vakiintunut n. 11-15 postausta kuukaudessa (sitä surullisenkuuluisaa Huhtikuuta lukuunottamatta…). Kyseiseen lukumäärään olen suhteellisen tyytyväinen, työn ja ruudun takana tapahtuvan elämän seassa tämä on itselleni sopiva määrä.

Syy, miksi aloitin blogin kirjoittamisen oli se, että halusin julkaisualustan kuvilleni. Tai no halusin päästä taas kirjoittamaan ja luomaan jotain, mutta se oli lähinnä sivuseikka. Kuvat oli se ’main point’. Siksi pistänkin pystyyn pienen arvonnan, joka kestää tämän kuun (Heinäkuu) loppuun asti ja jonka palkintona voittaja saa valita ottamistani kuvista mieleisensä haluamassaan koossa (julistepaperille painettuna). Mukaan lähtee lisäksi yllätyspalkinto, joka paljastetaan vasta paketin lähetysvaiheessa.

Kuvat päivittyvät myöhemmin kun saan ulkoisen kovalevyn käsiini 😉

Ja osallistuaksesi kisaan sinun täytyy toteuttaa seuraavat asiat:
1. Kommentoida tähän postaukseen mikä on tätä postausta ennen ilmestyneistä postauksista mielestäsi paras.

2. Seurata hannamariaa joko Bloggerin lukijapaneelin kautta tai Facebookissa. (Jos seuraat molemmissa, saat automaattisesti kaksi ääntä arvontaa varten). Muista mainita kommentissasi kuinka monta ääntä saat arvontaan.

Arvonta tapahtuu perinteisesti lappu-arvontana ja kuten mainitsin, jokainen saa joko yhden tai kaksi ääntä.

Now in July this blog has been up in the crazy world of internet for a year. Back then, I was thinking about starting a new blog now that I had graduatet from school and I finally had time for something else than school and work. Then I promised that this blog would be about ’pretty pics, new sceneries / countries, talking about nice things etc’. I’ve noticed that especially the ’etc’ has been a huge part of this blog.

During this one year my blog’s category has finally come together a bit. I think myself as a lifestyle-blogger, who writes more about beauty, food, interior design and, once again, etc over a pure lifestyle-blog. (you can follow my home’s progress at Instagram with the hashtag #hannanhima). As long as we keep it nice and clean we’ll be fine. 😉

I also promised a regularly irregular timing as far as posting goes and I think I’ve managed quite well with that. Looking back to the progress I’ve made during this year I noticed that the amount of posts is around 11-15 posts a month (apart from that god damn April…). I’m quite pleased for that amount, it’s enough to keep my personal life and the ’internet-life’ nicely balaced.

But the main reason why I started blogging was that I wanted a place to publish my pics – no one wants them to be burried deep in to the files. They were the ’main point’ why I started this blog. And that is why I’ve come up with a small contest for you, which will end around the end of this month (July). If you win, you get one of my pics (which I’ll update to this post as soon as I get my hands on my external hard drive!) and a special prize which will be revealed when the shipping of the prize is at hand

And to be a part of this, you need to follow the following instructions:
1. Comment on this post which post is the best one published before this one.
2. Follow hannamaria thru either the Blogger’s own ’Readers’ panel’ or thru Facebook. Each way will give you one vote for the ’lottery’, just remember with how many votes you’ll be taking part in this contest.

4 kommenttia

  1. POMPOM kirjoitti:

    No niiiiin. Massu täynnä on helppo hymyillä. Kiitos simppelistä ohjeesta, perhekin kiittää. Lisäsin aika ronskisti öljyttyjä valkosipulinkynsiä ja mustapippuria sekä chiliä. Ensi kerralla muistan juustonkin…

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Thanks 🙂

  3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Ei mitään hajua mihin ohjeeseen tämä oli tarkoitettu, mutta hyvä että kelpasi 😀 Lisäykset oman maun mukaan ovat aina sallittuja ja suositeltuja, annoksesta tulee tekijän näköinen ja makuinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.