Hae
Hannamaria

169 – #juhlamokkamaisema

Voitin tuossa jokin aika sitten Pauligin järjestämän Instagram-kisan, jossa ideana oli kuvata oma juhlamokkamaisemansa ja tagata se #juhlamokkamaisema -tagilla. Arpaonni suosi ja sain pikkuisessa paketissa kotiini uusimman kahvirasian (tottakai sisältäen kahvia ;)), puisen mittalusikan, purkista tuttuun kuosiin käärityn vihkosen sekä 5 kynänpoikaista.

Tänä vuonna kuosin on suunnitellut Janine Rewell ja kuosi itsessään kuvastaa Sääksmäen kansallismaisemaa ja Pauligin 85-juhlavuosisivuston mukaan tehtävänä oli luoda perinteistä uutta. Kuvituksen inspiraationa toimikin perinteikäs Sääksmäen kansallispuku ja sen kangaskuosi.

Tämän vuoden rasia on erityisesti mieleeni. Aikaisempien vuosien rasiat ovat olleet kauniita nekin, mutta tämä iskee suomalaiseen kyllä lujaa. Kyseistä kuosia kun saisi vielä vaikkapa mukina niin ai että 😉 Tässä mun silmään yhdistyy jollain kierolla tavalla Suomi ja Amerikka, kuosi on putipuhtaasti suomalainen mutta värit tuovat Amerikan mieleen. Me likey 🙂 Niin ja se kahvi – Juhla Mokka on mun suosikki, siitä ei pääse mihinkään.

Mites me, iskeekö kahvi vai oletteko suurestikin vastaan?

Ps. Muistattehan käydä äänestämässä mun Moodboardia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.