Hae
Hannamaria

171 – tbt: suomipop festivaali 2014

Pieni ThrowBackThursday -postaus tähän väliin. Vaikkei Torstai olekaan ja tapahtumasta ei niin kauaa ole. Mutta, kesän toistaiseksi viimeiset festarit vietettiin omalta osaltani viime Lauantaina Jyväskylässä Suomipop Festivaalien merkeissä. Kyseiset festivaalithan ovat kolmipäiväiset ja osa olikin aloittanut urakkansa jo Torstaina. Ihmisiä oli iltaa kohden koko ajan enemmän ja enemmän paikan päällä, suurin osa tosin valloitti anniskelualueen puolta joten parhaat paikat saikin aidan toiselta puolen.

Itse menin katsomaan lähinnä Kolmatta Naista ja Eppuja, mutta oltiin paikalla sen verran ajoissa että kerettiin nähdä Pariisin Kevät – Tähkän ajaksi lähdettiin suosiolla käymään syömässä. Pariisin Kevät, Juha Tapio ja Apulanta eivät radiosta kuultuna muuten sytytä, mutta jokaisella on omanlaisensa live-esitys joka kyllä iskee. Etenkin Juha Tapio veti oikein mainion keikan – moni fanikin oli varmasti saamiinsa haleihin tyytyväinen 😀

Kiitos ja anteeksi huonoista kuvista, pokkari oli mukana ja sillähän ei ihmeitä tehdä. Eput soittivat tuttuun tapaansa hyvin ja yleisö oli täysillä mukana suurimman osan aikaa, muutama vähemmän soitettu biisikin löytyi listalta. Hiukan oli joko viunasta tai väsymystä ilmassa, sillä yhden laulun aloittaminen tuntui haasteelliselta ja parin biisin yli meinattiin hypätä kokonaan. Hieno keikka silti oli! Ja koko festaripäivä meni erittäin jouhevasti, hirvittävän kuuma vaan meinasi olla. 🙂

Ps. Olettehan muistaneet käydä osallistumassa pienimuotoiseen arvontaan blogin synttäreiden kunniaksi? Ja Moodboard-äänestyskin on edelleen käynnissä! Minä täällä eteläsuomessa luuhailen vielä, Instagram päivittyy ahkeraan ajankohtaisilla uutisilla – @hannamariaw  !!

We are having a ThrowBackThursday and it’s not even Thursday. Well what the heck, who cares. This time I’m all about music – las Saturday it was time for a Finnish pop-rock festivsal here in Jyväskylä. All I wanted to see was Kolmas Nainen and Eppu Normaali, which both all very traditional Finnish pop-rock bands. To me they both are the kind of bands that ’have always been there’. They are that old 😀 It’s hard to describe what they play and how it hits me so well, maybe it’s the Finnish melancholy which especially in Eppu’s songs appears to me. Dunno, but they are still pretty darn good. Go and find them on Youtube and let me know what you think! 😀 Or don’t, after that you’ll not return to my blog… BTW, the Moodboard – voting is still on, you just need to click the ’Like’-button 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.