Hae
Hannamaria

172 – pompom

Viime viikolla kun olin vielä onnellinen lomalainen, käväisin yhtenä päivänä Äänekoskella pienellä reissulla. Päämääränä oli Lahja & Sisustus POMPOM, joka jo nimensäkin mukaisesti myy lahja- ja sisustustavaraa. Itse asiassa lähdin etsimään Johtoi-jatkojohtoja, mutta ne oli joko hyvin piilotettu tai lopussa. Harmi, olisin mielelläni niitä käynyt hiplaamassa.

Kauppa oli todella kaunis ja kyltteineen kaikkineen oikein kutsui sisään. Se oli sitäpaitsi helppo löytää, ei se Äänekoski niin iso paikka ole. Osoite oli Torikatu 2, eli siinä kangaskauppaa ja mukavia kahviloita vastapäätä. Jyväskylästäpäin kun ajat, niinTokmannin ohi ja ympyrästä vasempaan.

Itselleni tarttui mukaan pari ihanaa lasipurkkia, jotka sattuivat sopivasti olemaan tarjouksessa. Ne päätyivät koristamaan ikkunalautaani, juuri yrttien viereen. Täytyy kehitellä kyseisille purkeille kunnon käyttötarkoitus, josko niihin laittaisi vaikka leseitä tai jotakin hiutaleita… Onko vinkkejä?

POMPOM jää Kesäkuun viimeisellä viikolla lomalle, mutta on normaalisti auki taas 4.8. Suosittelen todella käymään jos sisustustavarat kiinnostavat 🙂 Puodin löytää Facebookista, sekä löysin heidän Instagram-tilinsäkin. Twitteristä en tiedä, mutta toivottavasti sellainenkin on tulossa ellei ole jo olemassa. Sanokaa käydessänne ihmeessä terveisiä mukavalle puodinpitäjälle 😉

6 kommenttia

 1. POMPOM kirjoitti:

  Hih, kiitos Hanna 🙂
  Meillä ei kuitenkaan ole täällä Äänekoskella Eurokangasta, lähin löytynee Jyväskylästä 😉
  Twitteriin ei tämä tytsy ehdi muilta töiltään, joten Facebookista löytää aina tuoreimmat uutuudet sekä uutiset. Pinterest ja Instagram ovat käytössä myös. Ja niitä jatkoroikkia, nythän niitä piisaa – laatikon kokonaispaino oli rapiat 17kg, kun sitä eilen puodille kanniskelin!

 2. POMPOM kirjoitti:

  Oi ja Hanna! Meillä lomaillaan vasta ensi viikolla! Onko vasta lomalla olleen kalenteri sekaisin? 😉

 3. Helena kirjoitti:

  Vaikuttaapa ihanalta liikkeeltä, pitää joskus käydä! 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Suosittelen todellakin! 🙂

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Täääh, eikö se ollutkaan Eurokangas? Näin on ihminen erehtyväinen! Korjaan sen tekstiin pikimmiten 🙂 Kerkesin tosiaan lukaista johtojen saapumisesta Facebookista, pitänee taas pyörähtää siellä joku pv!

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tosiaan, teksti on hiukan epäselvä. Tarkoitin että olette lomalla tosiaankin Kesäkuun viimeisen viikon, 'nyt' sana tekstin seassa saattaa hieman sekoittaa. Poistankin sen saman tien niin ihmiset eivät mene sekaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.