Hae
Hannamaria

173 – nimipäivä

Hih, onneksi ei ole nimipäivä ja syntymäpäivä vierekkäin, joten ihmiset jaksaa muistaa kahdesti vuodessa. Meillä ei koskaan ole nimipäivää sen kummemmin juhlittu, mutta on se silti mukava kun ihmiset muistavat. Viime torstaisella Ideapark-reissulla äitini osti mulle aivan ihanan korun, joka on kulkenut kaulassa suhteellisen paljon siitä lähtien. Tällä hetkellä en tiedä mitään söpömpää kuin se!

Suhteellisen huonon työpäivän jälkeen kotiin saapuminen Maanantaina toi mukanaan iloisen yllätyksen. En aluksi huomannut ruokapöydällä mitään erikoista, mutta sohvalta kammettua itseni istuma-asentoon huomasin pöydällä kaiken ryönän keskellä kirjekuoren ja Iittalan paketin. Oli ne aika ovelasti siihen aseteltu, suoraan siihen suuntaan missä istuin 😉

Arvasin heti Iittalan paketin muodosta mitä siellä on, sillä viikonloppuna juteltiin hiukan Iittalasta ja etenkin näistä Mariskooleista. Ovelasti kysyi ihan vaan ohimennen lempiväriä niissä ja kun kolmea vaihtoehtoa sanoin katselleeni aikaisemmin, osui hän oikeaan ostamalla juuri sen parhaan. Narun väri sen jo kertoo, vaikka hiukan koittikin kommentillaan hämätä.

Paketistahan paljastui kaunis keltainen Mariskooli. Keltainen väri saa mut aina hyvälle tuulelle – muille se saattaa tuoda mieleen kesän, mulle se muistuttaa ruskan ja syksyn tulosta. Olen päätynyt siihen tulokseen, että syksy on mun lempivuodenaika. Vielä tuohon rinnalle kun saa muissa ruskan väreissä tuikut niin johan on voi hyvillä mielin alkaa odottaa syksyä. Kirjekuoresta paljastui lisäksi printattuna karttoja Jyväskylän luontopoluille.

Tähän loppuun ei voi sanoa muuta kuin KIITOS kaikille jotka muisti niin tekstarilla kuin muutenkin 🙂

Ps. Vallila Moodboard-äänestys on edelleen käynnissä!

Happy name day for me 😉 After a hideous day at work it was nice to come home and discover a present such as that Iittala Mariskooli bowl on my kitchen table. On the envelope there was printed out maps for the nature trails here in Jyväskylä. But the real present was behind it 😉 I’m so in love with that yellow Mariskooli – he chose the best one I like. Actually I kinda guessed what the gift held inside from the shape of the package and since he had already asked me which are my favorite colours of the Mariskooli bowls. 

Yellow makes me happy – to others it might bring memories from summer, but for me it reminds me of my favorite season of the year, which is autumn (in Finnish ’syksy’). Even the word in Finnish (and in British) is so beautiful. In autumn we get to burn candles and stay inside under the blanket and no-one will ask you ’why are you being so lazy’ – it’s autumn and I have the right to cuddle up under my blanket and watch bad tv-series all day if I want to. 

But first and foremost I want to thank everyone who remembered even to send a text, it’s nice for being remembered on a day at least I myself forget every single year. ;D Oh and PS. The vote for Vallila Moodboard is still on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *