Hae
Hannamaria

174 – herttanen design & deli

Yli puoli vuotta siinä meni mutta viimeinkin sinne pääsin – viime Lauantaina pääsin viimeinkin käymään Herttanen design & delissä Pernajassa! Kyllä tätä reissua olikin ja se kruunasi mun loman oikein kunnolla, niin kuin koko Porvoon reissu. Pyydän jo nyt anteeksi tätä kuvien määrää, en vain voinut olla kuvaamatta niin kauniita asioita! 😉

Paikka oli niin ihana kuin sen olin kuvitellutkin – Herttanen sijaitsi vanhassa kunnantalossa Pernajassa osoitteessa Kiesitie 6, jossa samassa talossa toimii muitakin sisustuskauppoja (kaikki puodit ovat nimen PernåMarket -alla Facebookissa). Herttasta varten lähdin ja Herttaseen menin, kiitokset Annelle kun tarjosin pitkän matkan takaa tulleille kahvit! Ja kiitokset muille kahviseurasta, vaikkette tätä luultavasti nääkään 😉 Anne on juuri niin jalat maassa-oleva ihminen kuin kuvittelinkin ja hänen kanssaan tuli helposti juttuun, hän on aivan ihana persoona.

Herttasessa tuotemerkkeinä ovat mm. Nicholas Vahé, House Doctor ja Musta5101. Itse tein ostokseni Nicholas Vahéen puolella, sillä löysin viimeinkin itseäni miellyttävän kylmäkassin ja tuollaiset ihanan tyylikkään ’purkkilasit’. Näissä purkkilaseissa on se hyvä, että etiketin takaa paljastuu vielä muutama juomaohje, jotka tulee varmasti vielä käytettyä tämän kesän aikana. Ne voi sitten kätevästi läheiseen Naissaareen rannalle kuljettaa uudessa kylmäkassissa 🙂

Herttasen tuotteissa on mukana pieni juju, jonka takia ne minua kiehtovatkin. Anne on osannut erittäin hyvin valita kaikki tuotemerkkinsä, olisin voinut kaupasta ostaa melkein kaiken! Voi kumpa sitä joku päivä voittaisi siellä lotossa! Printtituotteita olisin ostanut erittäin mielelläni, mutta seinilleni ei yksinkertaisesti mahdu – ja jos mahtuu, on vuorossa odottelemassa muutama muukin ennen uusia ostoksia.

Herttanen on nyt tulevan Lauantain, eli 26.7 auki viimeisen kerran tässä Heinäkuussa, jolloin todellakin kannattaa piipahtaa paikalle –  PernåMarketilla tehdään mm. tatuointeja, kaikki pop-up -putiikin ovat avoinna (Herttasella on alet meneillään!), samoin kuin todella sympaattinen kahvilapuoli! Tästä pääsette lukemaan lisää. Myöskin nettikauppa alkaa pikku hiljaa olla pystyssä, tästäpä sinne pääsee. Täytyy hiukan myöhemminn paneutua tarjontaan lisää ja katsoa mahtuisiko asuntooni vielä jotain ihanaa 😉

Herttasen kotisivut / Pinterest / Facebook / Instagram / Annen Koti kolmelle -blogi

Yep, I visited my most favorite place in the whole wide world last Saturday – Herttanen design & deli. Herttanen is, as the name also says, an interior decoration shop, that sells some of the smaller brands that are a bit more uknown to the public. In Herttanen’s product there’s always something special in them – even if it’s a small detail that makes the product so special. Anne chooses her prosducts well.

Anne is such a sweet person – she offered us coffee and cookies for coming such a long way basically just for her boutique and we were more than happy to have a small break before entering the shop. The shop was magnificent as you can see from the pictures. This is the style that hits me so hard and some day I want to own a home based on this style. And why not a whole boutique full of stuff like this. 🙂 

I ended up bying a coolbag (I finally found one that is visually appealing and is good quality!) and a couple of those jar-glasses that are so ’trendy’ right now. The jars also included a couple of nice receipts on how to use these – now I need to make them ready and head to the beach with my new coolbag. Woopwoop! I’m a happy camper at the moment!

Herttanen is open this Saturday (26.7) and this time they have stuff on sale and some extra activity over at PernåMarket (for example tattoos!) so if you are anywhere nearby I strongly recommend paying them a visit! You can find Anne and Herttanen here: Herttanen home page / Facebook / Pinterest / Instagram / Anne’s Koti kolmelle (Home for three) -blog. AND the online store has finally filling up with these hooking products so if you loved them as much as I do, go ahead and take a look! 🙂

2 kommenttia

  1. Frida - Koti kaupungin laidalla kirjoitti:

    Ihania kuvia! Minunkin pitänyt monen monta kertaa piipahtaa samaisessa paikassa, mutta en vielä ole saanut aikaiseksi:)

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Kiitos! Suosittelen todella nyt tulevana lauantaina käymään jos mitenkään kerkeät, sillä Elokuun ainut varma aukiolo no eräillä markkinoilla/myyjäisillä ja siitä eteenpäin itselläni ei ole tietoa aukiolosta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.