Hae
Hannamaria

352 – StreetJKL 11.-12.9.2015

Jyväskylän kävelykatu täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja sen kunniaksi siellä onkin järjestetty ties minkälaista tapahtumaa. Tänään perjantaina ja huomenna lauantaina kävelykadun valtaa kuitenkin katuruokatapahtuma nimeltä StreetJkl.

https://www.facebook.com/events/949375695101138/

StreetJkl on hiukan kuin Ravintolapäivä, muttei lähelläkään. Kaikki myyntikojut on nyt kerätty Kävelukadulle ja mukana on niin paikallisia yrityksiä kuin hiukan kauempaakin tulleita kojunpitäjiä. Tai eihän suurin osa näistä mitään kojuja ole, vaan ihania liikkuvia autorafloja!


  Klikkaamalla kuvaa kartta aukeaa isompana

Tarjolla on pääasiassa sormiruokaa ja annokset ovat pienehköjä, joten vatsa kestää kokeilla useammankin eri menun tuotoksia. Ruokahetkiä säestää vuoden 2015 katusoiton MM-voittaja sekä perjantaina klo 14.00 erilaiset puhujat.

Lauantaina 10-12 järjestetään katuliitutempaus lapsille, jolloin saa ihan luvan kanssa piirtää katuun! Klo 12 eteenpäin on katutaiteilija 2015-kisa jossa mukana on useampi ohjelmanumero ja tapahtuman päätteeksi kruunataan voittaja!

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja ruokapaikat ovat auki Perjantaina 11.9. klo 10-20 ja Lauantaina 12.9. klo 10-18! Tsekkaa myös Facebookin tapahtumasivu, heidän kotisivunsa sekä StreetJkl-facesivu. Somessa @streetjkl sekä #streetjkl.

Ps. JKL-alue HOX! Olettehan muistaneet käydä tsekkaamassa JKL-BLOGIT -sivun, johon päivittyy uusimmat ja mielenkiintoisimmat Jyväskylän ja Keski-Suomen alueen bloggareiden postaukset! Mukana myös Instagramissa @jklblogit, #jklblogit.

Nautinnollista viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *