Hae
Hannamaria

383 – Taantumaviikko

Tämä viikkon on ollut oikea taantumuksen viikko. Paljon on saatu etenkin päivätyön puolella aikaiseksi, mutta se onkin syönyt sitten illan voimia – ja pieni flunssanpoikainenkaan ei ole asiaa auttanut. Kuvitukseenkin pääsi tällä kertaa vain purilaiset, joita tehtiin eilen sekä ihana paketti, joka tuli alkuviikosta.

Tällä hetkellä on niin paljon kivoja juttuja meneillään ja etenkin ensi viikon puoli on melko hektinen, joten on ihana ladata akkuja ja valmistella tulevaa viikkoa. Mulla on niin paljon materiaalia varastossa että postauksia on kahdelle seuraavalle viikolle niiiin monta tulossa 😀

Onneksi viikonloppu kolkuttaa ovella ja voi ottaa rennosti. Aion ainakin tämän illan olla tekemättä yhtään mitään ja stressaamatta yhtään mistään, jotta huomenna voi uudella tarmolla pistää postaustahdin kuntoon ja elämän kondikseen. Tänään parannellaan loputkin flunssasta jonkin hyytävän elokuvan, kuoharipullon ja hyvän ruoan kanssa.

Miten teillä on mennyt viikko?

2 kommenttia

  1. Catarina kirjoitti:

    Oiihh, säkin sait nuo Kerastaset! Iiik, mitä oot tykännyt? 🙂 Tuo perusöljy on mulla toiminut tosi hyvin, tykkään!

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Oon tykännyt kyllä! Tykästyin ite tuohon värjätyille hiuksille olevaan suihkeöljyy, todella sopiva mulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.