Hae
Hannamaria

385 – Rentoutumista Viaplayn parissa

Olen nyt parisen viikkoa päässyt tutustumaan Viaplayn tarjontaan ja olen positiivisesti yllättynyt. Etenkin tässä kuussa on kaivannut sitä ’omaa aikaa’ sohvan nurkassa tehden erityisemmin mitään datailua kummempaa, pistetään pienen flunssan, pimeyden ja huonon sään piikkiin. Jotain positiivista sentään – pääsee ajan tasalle useamman sarjan kanssa!

Minä itse käytän Viaplayta Playstationin kautta, jonka sovellus on ladattavissa niin kolmoselle kuin nelosellekin. Viaplayta pystyy käyttämään tottakai puhelimen, tabletin, tietokoneen, Apple TV:n tai SmartTV:n kautta konsoleiden lisäksi.

Hyvään leffahetkeen kuuluu tottakai pieni naposteltava! Sain sponssina ihanan paketin, jonka parissa tulikin vietettyä monta onnellista hetkeä. Pakettiin kuului niin terveellisiä vege- ja hummussipsejä kuin hiukan epäterveellisempääkin tuotetta – mm. karkkia ja pullo Proseccoa.
 

Viaplaylla ei ole omia sarjoja ollenkaan, mutta uusimmat sarjat ja kaudet lempparisarjoista päivittyy sinne todella nopeasti. Valikoima on muutenkin hiukan erilainen verrattuna muihin palveluihin, ilmaisten elokuvien kirjo ei ole niin laaja genreittäin mutta genrejä sitten onkin monenlaista. Jokaiseen hetkeen löytyy siis jotakin 🙂 Seuraavana vuorossa onkin Disneyn Cinderella, joka on vieläkin näkemättä ja joka löytyy jo omalta listalta, tämän jälkeen ajattelin tutustua uuteen Outlander -sarjaan.

Normaali kuukausihinta Viaplaylle on erittäin kohtuulliset 8,95€/kk ja ensimmäisen kuukauden saa ilmaiseksi! Hiukan kalliimmalla kuukausihinnalla, tarkemmin sanottuna 24,95€/kk näkee sielunsa kyllyydestä urheilua – UEFA Champions League (toisin sanoen futista), NHL, KHL ja niin paljon muuta. Molemmat näistä voi ostaa ilman sitoomuksia ja irtisanomisaikaa. Näiden lisäksi tarjolla on myös erikseen vuokrattavia elokuvia, näistä löytyy yleensä aivan juuri julkaistut sarjat ja elokuvat jotka piakkoin kuitenkin aina siirtyvät tuon kuukausihinnan alaiseksi. Yhden vuokrauksen hinta taisi pyöriä jossakin kolmessa eurossa.

Tänään mulla onkin jotakin ihan muuta kuin kotonaistumisaikaa, mutta kunhan kotiudun tsiikaan aivan varmasti pari jaksoa jotakin uutta kivaa sarjaa!

Käytättekö te näitä kuukausimaksullisia elokuva- / tv-sarjapalveluja?

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Useamman vuoden ajan meillä on ollut käytössä Netflix. Siellä on jokaiselle jotakin. Reissaamme paljon ja tämä onkin alunperin otettu lapsille viihdykkeeksi. Nyt kun olen itse pikällä saikulla on tullut katsoa netflixiä tooosi paljon. Kuukausi hinta ei ole paha; 7,99e. Meillä todellakin katsotaan tuon summan edestä ja enemmänkin.
  Plussaa todellakin siitä että voi katsoa laitteella kuin laitteella ja vieläpä useammalla yhtaikaa.
  -Tingeling-

 2. Hanna kirjoitti:

  Kotikotona oli käytössä tämä Viaplay, mistä katsoin ihan ihan kikseissä mm. Hovimäkeä :–D En tiedä mikä siinä ohjelmassa niin paljon kiehtoi, tykkäsin sitä jo pienenä kattoa mummon kanssa kun se tuli telkkarista.

  Nyt omassa huushollissa kulutetaan Netflixiä, lähes päivittäin!

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Netflix on meilläkin käytössä ja aika paljon tulee sitäkin katsottua. Onneksi näissä vaihtelee valikoima melko hyvin, joten molemmista löytyy katsottavaa! 🙂 Netflixin kuukausihinta uusille tilaajille taitaa nykyään olla siellä 9-10€ paikkeilla, vanhoille tilaajille tuo 8€ kuukausihinta pitää vielä paikkansa.

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mä en ole Hovimäkeä katsonutkaan koskaan 😀 Netflix on myös meillä käytössä, lähes päivittäin tulee kyllä katsottua jompaa kumpaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.