Hae
Hannamaria

386 – Blogikirppis, Joulunavaus sekä Ravintolapäivä 20. – 22.11.

Tulevana lauantaina kirppistellään taas jo kolmannen kerran! Tällä kertaa ole itse myymässä, mutta erittäin hyvä kattaus Jyväläläisiä bloggaajia kokoontuu jälleen Veturitallien Kisko-tilaan myymään kamppeitaan 21.11. klo 12 – 15! Nyt kirppis järjestetään yhdessä Kulttuuriyhdistys TUFFin kanssa ja mukana on Ravintolapäivän antimien lisäksi musiikkiakin!

Mukana myymässä on todella mukavia bloggaajia ja varmasti jokaiselle löytyy jotakin – kannattaa siis ehdottomasti varustautua kunnon käteisen kanssa paikalle 🙂 Tapahtuman Facebook-sivulta löytyy lisäksi vielä lista kaikista paikalla olevista myyjistä.

Musiikista vastaa siis kunnon DJ-kattaus ja ruoasta Ravintolapäivän tarjonta. Jyväskylän Ravintolapäivän yhteisö Facebookissa päivittelee hyvin ruokapaikkoja joissa kannattaa vierailla, tottakai normaaliin tapaa kaikki ruokakojut löytyvät tämän linkin kartan takaa.

Lisäksi jo perjantaina alkava Jyväskylän Joulunavaus vetää paikalle varmasti paljon väkeä koko viikonlopun ajan. Perjantaista sunnuntaihin keskustassa tapahtuu paljon, mm. markkinat kävelykadylla , Torikeskuksessa pipari- ja glögitarjoilu sekä juhlakauden muotishow, Suomen Käsityönmuseoon on vapaa sisäänpääsy, esillä mm. Suomen nukketaiteilijoiden Joulunäyttely ”Kirjat elävät” ja tottakai myös Jyväskylän Taidemuseoon on ilmainen sisäänpääsy. Koko viikonlopun kruunaa Sokoksen ilotulitus sunnuntai-iltana klo 18!

Tämän lisäksi ympäri keskustaa ja kauppakeskuksia on jos minkälaista tapahtumaa aina sunnuntaihin asti, Jyväskylän Joulunavauksen Facebookin tapahtumasivulta kannattaa katsoa päivittyvät tiedot niin pysyt ajan tasalla.

JKL-BLOGIT pitää myös teidän blogien seuraajat tiiviitsti kiinni eri tapahtumien syrjässä pitkin matkaa – päivityksiä tulee viikonlopun myötä varmasti useita. Kannattaa myös varautua Instagramin puolella (@jklblogit #jklblogit) tulevaan arvontaan pistämällä feedi tilaukseen jo nyt 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.