Hae
Hannamaria

391 – Jyväskylän bloggaajien pikkujoulut

Huhhuh, viimeinkin se parin kuukauden työnteko, suunnittelu ja asioiden pallottelu on saatu päätökseen näitlä osin! Viime torstaina vietettiinkin JKL-BLOGIEN ja Adtractionin järjestämiä Jyväskylän ja Keski-Suomen alueen bloggaajien pikkujouluja Bohossa, joiden järjestelyssä olin nimen omaan JKL-BLOGIEN kautta mukana. Illasta muodostui oikein mukava ja oli todella ihana saada taas muutamalle uudelle nimelle ja blogille kasvot!

Ilta aloiteltiin kuuden maissa glögien merkeissä ja ihanan Lilan kertoessa hiukan Adtractionin toiminnasta ja ylipäätään affiliate-markkinoinnista, joka tuntui suurinta osaa bloggaajista kiinnostavan ja valaisevan todella paljon! Itselleni tämä oli tuttua juttua sillä olen Adtractionin kanssa työskennellyt jo pitkään, mutta mikäpä siinä oli kuunnellessa glögiä hyvässä seurassa nauttiessa! 🙂

Paikaksi valikoitui iki-ihanan Bohon yläkerran kabinetti, joka oli juuri sopiva meidän n. kahdenkymmenen hengen porukalle kevyeen hengailuun. Tarjoamisina oli marinoitua tofua sekä viikunaa vuohenjuustomoussella glögin ja pienten suklaanaposteltavien lisäksi. Tarjolla piti olla paria muutakin tuotetta, mutta kommunikaatiossa oli ilmeisesti pieni katkos. Eipä tuo illan viettoa haitannut, hauskaa oli silti!

Oli todella ihana nähdä jo ennestään tuttuja naamoja, kuin uusiakin tuttavuuksiakni. Vasemmalla ylläolevassa kuvassa on Ave Katriina -blogin Ave, vasemmalla taas Hanna slip of the tongue -blogista! Näiden tyttöjen kanssa oltiin treffattu jo hetki aiemmin Mysteeripelin tiimoilta, mutta juttu luisti edelleen! Päädyttiin itse asiassa jakamaan ylimääräinen pullo viiniäkin, niin hauskaa meillä oli 😀

Ylläoleva kuva löytyy Facebookista ja mikäli jokin naama on tuntematon niin ei hätää, kaikki on blogeineen tagattu kyseiseen ryhmäkuvaan. Kuvan löydät tästä!

Saatiin iltaan todella hyvin ihania sponsoreita, joten kasseista löytyikin The Body Shopin, Vila Jyväskylän, Go4Fit:n sekä Tanstore.fi:n tuotteita! Vila Jyväskylä halusi lisäksi hemmotella erityisesti Jyväskylän alueen lukijoita tarjoamalla -20% alekoodin normaalihintaisista tuotteista VILA Jyväskylän liikkeeseen Torikeskukseen – koodi 21108 on voimassa 31.1.2016 asti! Myöskin Body Shop antoi -10% alekoodin verkkokauppaan. Koodi  AK1CBCU8 on voimassa myös 31.1.2016 asti. Avaan goodiebagin sisällön vielä myöhemmin.

Illasta löytyy lisää kuvia ja juttua muiden blogeista, joista etenkin nämä pikkujoulupostaukset linkittyvät JKL-BLOGIEN Facebookiin. Adtraction on myös omille Facebook-sivuilleen luonut valokuvakansion kyseisestä tapahtumasta. Instagramista kuvia illasta löytyy käyttämällä tagia #jklblogipikkujoulut

Oletteko te viettäneet pikkujouluja? Tai onko sellaiset tiedossa?

4 kommenttia

 1. Syvältä.Sanna. kirjoitti:

  Minun piti osallistua tänne, mutta niin vain päivä (tai koko viikko) ruuhkautui niin että nämä kemut jäivät haaveeksi vain…

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Harmi ettet kerennyt mukaan – viime viikko oli kyllä yhtä suurta haipakkaa täälläkin suunnalla! Onneksi keväälle on tulossa pari kivaa juttua, näihin sitten innolla mukaan 😉

 3. Jonna H. kirjoitti:

  En ole viettänyt, eikä ole tiedossa, mutta eiköhän tässä pärjätä ilmankin. 🙂 Tosin ens la on tiedossa parhaan ystävän kanssa perinteiset joulunistujaiset, ehkä niitä voisi jonkinlaisiksi pikkuhjouluiksi kutsua. 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kuulostaa hauskalta! Ja kun vaan kutsuu niitä pikkujouluiksi niin eiköhän ne sellaisista mene 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.