Hae
Hannamaria

394 – Joulumieli

Tänä vuonna mulla on pieni joulumieli ollut jo heti Joulukuun alusta. Muina vuosina sitä ei oikein ole löytynyt, mutta tämä vuosi on jotenkin erilainen. Aloitin joululaulujen kuuntelun jo heti ensimmäisenä päivänä mielessä kasata oma Spotify-lista parhaista joulukappaleista, joita soittaa JKL-BLOGIEN pikkujouluissa n. pari viikkoa sitten. Eilen leivottiin sitten Mamman kanssa pipareita, joita sain mukaani oikein urakalla. Katsotaan miten tulee syötyä ja miten paljon menee pakkaseen, voi tulla pienet överit 😀

Pipareiden lisäksi tein ensimmäistä kertaa ikinä Taatelikakkua, jota en sitten kerennyt edes maistamaan. Toivotaan että ei tullut ihan hirveää ja porukat kehtaa sitä jollekin tarjota (tai edes syödä itse). Torttuaineet pitäisi hommata ja leipaista jossain vaiheessa viikkoa pari kappaletta kahvin kanssa nautittavaksi, joulutorttuja on tullut syötyä niin vähän tänä vuonna. Ja riisipuuroa ei vielä ollenkaan! 🙂

Joulufiilistä on, mutta se meinaa aina välillä olla hukassa. Glögiä olen kyllä hörppinyt niiiiiin paljon! Mun lemppariksi on noussut ehdottomasti Blossan glögi, jota saa Alkosta sekä alkoholittomana että terästyksen kera – 0.75l pullo holitonta maksoi about 4 euroa. Nautin sitä itse asiassa alkoholittomana kaksi lasia putkeen kun käytiin työkavereiden kanssa ulkona, oli muutenkin todella mukava ilta – päästiin puhumaan vaihteeksi muustakin kuin työstä!

Joululahjahommatkin alkaa (melko yllättäen) olla kuosissa tältä vuodelta, muutama juttu vielä sieltä täältä ja homma on siinä! 🙂 Koitan joulumusiikilla saada mieltä hiukan paremmaksi vaikka mm. työt ja poikakaverin työmyyränä olo meinaa hiukan ressata / masentaa, on sitä ennenkin selvitty. 🙂 Tulevana keskiviikkona on onneksi kivaa bloggaajaohjelmaa taas tiedossa, niin ja mahtuu viikkoon aivan varmasti Avenkin näkeminen! Vielä kun saataisiin sitä lunta…

Niin ja viimeisenä muttei vähäisimpänä olettehan muistaneet osallistua kahden Iittalan kausi-Muumimukin arvontaan! Kaksi onnekasta voittaa itselleen mukin sekä muutaman kivan kosmetiikkayllärin 🙂

Millaisia koristeita teillä on?

8 kommenttia

 1. Hurmioitunut kirjoitti:

  Onpa kiva kuulla, että jollakin se joulumieli on syttynyt jo kuun alussa. Itse olen ollut joulusta ihan pihalla töiden ja opiskelujen vuoksi. Ei ole paljon ehtinyt tätä harmaata vesisadekeliäkään harmitella. Viime viikonloppuna alkoi hiipiä pieni joulumieli Taidebasaarin ja Käsityöläisten joulutorin myötä. Joten ehkäpä se tästä. Tänään oli onneksi jo ihana kevyt pakkanen ja auringonpaiste!

 2. Viivi Vilja kirjoitti:

  Ihana postaus ja kuvat <3 Multa löytyy blogista vähän samankaltainen postaus!

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ainut mikä täälläkin painaa hiukan on päivätyöb lisäksi opiskelu ja freelancer-hommat, mutta pikku hiljaa helpottaa! 🙂 Tsemppiä sinne!

 5. Anna kirjoitti:

  Joulufiilis on hassu juttu, kun joinain vuosina se tulee itsestään ja sitten toisinaan ei. Tampereella on nyt ollut pari päivää lunta ja radiossa soi joulumusiikki eli pikkuhiljaa tässä alkaa virittäytyä tunnelmaan 🙂 Ihania noi piparkakkukuvat, mulla on vielä tekemättä, mutta ehkä nyt viikonloppuna. Tunnelmallista joulun aikaa! <3

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sama juttu, tosin mulla tämä on ensimmäinen vuosi kun joulumieli oikeastaan edes pääsee valloilleen! 😀 Vielähän nuo kerkiää hyvinkin, olin itse kerrankin ajoissa 🙂

 7. Katja Vuori kirjoitti:

  Tuo joulumusiikki on kyllä niin iso juttu, itsekin täällä joskus kuuntelen nimenomaa Spotifysta kaikkea sekalaista joulumusiikkia, ihan kuorolaulannasta Ave Mariaan 😀 Ja se jos mikä tuo ihanan fiiliksen, varsinkin jos sattuu olemaan kynttilänvalossa glögilasi kädessä 🙂
  Ahaa te olette menossa tänään _sinne_ 🙂 Itse en pääse harmi kyllä, olisi ollut kiva tulla tsekkaamaan, mutta sieltähän lupailtiin infoa jälkikäteenkin. 🙂

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Todellakin, musiikki kuuluu Jouluun! 😀 Itse asiassa en tiedä keitä muita meitä _sinne_ on menossa, minä ainakin käyn tsekkaamassa 😀 Katsotaan mitä tulee 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *