Hae
Hannamaria

397 – Talviuni-mukien voittajat

Tämän vuoden talvi- Muumimukit, nimeltään Talviuni, -arvonnan voittajat on nyt arvottu! Suuri kiitos osallistuneille, oli ihana kuulla mikä teille on Joulussa parasta. Kommentteihin en erikseen vastaa, mutta jokaisen luin suurella ajatuksella. Kommentointi on myöskin suljettu kyseisen postauksen alle.

 
Mutta niihin tuloksiin – perinteisen lippulappu-arvonnan voitti siis s-posti-osoitteet miumiu83 sekä leevilotta! Voittajin on otettu yhteyttä sähköpostitse.
Tämä tyttö jatkaa nyt paketoinnin loppuun ja lähtee hakemaan työkonetta työpaikalta, ensi viikolla on nimittäin kolme päivää töitä jäljellä jotka sain luvan tehdä etänä! Luksusta on saada keittää kahvit silloin kun haluaa ja tehdä lämpimässä sisäduunia. 
Ihanaa sunnuntaita! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.