Hae
Hannamaria

402 – (Joulu)lahjajuttuja

Saahan vielä puhua joulusta, saahan? Tänään vielä, huomenna ei enää. Ajattelin näin joulun jälkeen kuitenkin tulla antamaan vielä muutamat hyvät vinkit lahjoihin, joilla voi läheisiään ilahduttaa muinakin vuodenaikoina kuin vain jouluna. Meillä tänä(kin) vuonna joulu meni rennosti ja lahjojenkaan kanssa en stressannut liikaa, sillä homma oli hoidettu jo aikaa ennen aattoa.

Tänä vuonna meillä mentiin ihan niin, että jokainen osti hiukan kellekin kuten jokainen muukin vuosi. Lahjojen määrä vähenee vuosittain, mutta laatu sen kuin paranee. Itse tykkään tästä. Ensi vuodeksi kuitenkin pohdittiin, josko siirryttäisiin Secret Santa -menetelmään, eli arvottaisiin kuka ostaa kellekin. Helpompaa ja halvempaa kaikille, ehkä? Mutta asiaan, eli niihin joululahjoihin ja pieniin vinkkeihin.

Tarjoa elämys. Lahjottiin veljen sekä miehekkeen kanssa meidän porukoita lahjakortilla Ravintola Harmooniin. Tällä lahjakortilla saa kolmen lajin illallisen kahdelle. Tämä lahjakortti ei siis ole aito, vaan olen itse sen tehnyt. Lahjakortti tulee sähköpostiin ja niissä jokaisessa on oma koodinsa, jolla illallinen varataan. Muita elämyksiä löytyy esimerkiksi Greatdaysin puolelta. Koodilla jklblogit15 saat 31.12.2015 asti -15% elämyksestä!


Kuuntele. Me ei miehekkeen kanssa kumpikaan kerrottu lahjatoiveita toisillemme eikä sovittu yhteistä summaa, jonka sisään lahjat pitää jäädä. Kun kuuntelee toista pitkin vuotta saa käsityksen siitä, mistä toinen tykkää ja mikä kiinostaa niin lahjatkin osuu nappiin. Mies sai minulta partasetin Shaveclubilta, ’lounasboxi’ tuli veljeltä. Näiden lisäksi myös bokserit oli kova sana, samoin kuin lautapeli.

Mätsää. Sain viime vuonna miehekkeeltä mun kauneimman ja aivan ehdottoman suosikki-korun, Lumoavan Hertta-sydämen kaulakoruna. Tänä vuonna en odottanut korua ollenkaan, mutta sainkin ihanat korvikset samaa sarjaa jatkamaan. Näitä oli kuulema tarjolla nappeina ja roikkuvina versioina, onneksi mies valitsi roikkuvat – nappeja en voi käyttää melkein ollenkaan. Kiitos muru 😉


Anna useampi vaihtoehto. Kun tivataan ja tivataan mitä antaa lahjaksi, kannattaa kasata lista. Näin jokainen voi halutessaan poimia lahjavinkkejä, mutta et varmaksi tiedä mitä on tulossa. Itse tein näin kun piti porukoille vinkkiä antaa, annoin heille tasan yhden ’oikean’ lahjapyynnön joka olin Falcon Eye -salamavalo – tämän lisäksi kerroin hiukan pienempiä pyyntöjä mitkä miellyttäisi erittäin paljon. Sainkin sitten mm. Urban Decay Naked Smokyn, jota en ole vielä hennonut korkata. Huomenna sitten kun mieskin on apuna muuttohommissa! ;D

Nyt painun tekemään iltapalaa, iltapesulla ja odottelen miehekettä kotiin että päästään viettämään iltaa. Mulla jatkuu loma vielä reilu viikon, ihanaa kun ei tarvitse herätä ajoissa ellei halua. Huomiseen kuuluu meikkileikkejä sekä asunnon järkkäilyä, sekä kinkunsulatuslentopalloa.

Millaisia lahjoja te annoitte ja saitte?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia

  1. Sofia / Kaksinaamainen kirjoitti:

    Oi vitsit, elämyslahjat ovat kyllä mainioita pukinkonttiin! Ihania lahjoja olet saanut, nuo korvikset ovat upeat! 🙂 Naked Smoky himotti itseänikin, mutta päädyin hieman värikkäämpiin vaihtoehtoihin 😀 Itse sain ison kasan lahjoja kun päätimme säästää kaikki tarpeellisetkin ja suuremmat ostokset kuusen alle, lempparina on kuitenkin uusi kameran runko, jolla kelpaa taas kuvailla! 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Uusi kamera on kyllä aina paras mitä voi jouluna saada! 🙂 Ja elämyslahjat on kyllä ainakin kovassa huudossa meillä, ne on mukavaa vaihtelua ihmisille joilla on jo kaikkea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.