Hae
Hannamaria

405 – Vuosi 2015 1/2

Vielä kerkiää! Viime vuonna aloitettu hyvä tapa (postaus 1, postaus 2) saa nyt jatkoa kun kasaan viime vuoden tapahtumat kahteen postaukseen. Jouduin taas kaivautumaan viime vuoden postauksiin todella paljon etenkin alkuvuoden osalta jotta muistan mitä tapahtui. 2015 tuntui menevän niin hujauksessa ohi ettei meinannut millään pysyä perässä. Viime vuosi, olokee hyvät!


Tammikuussa tarvittiin lisätilaa, sillä mieheke muutti Vaajakosken yksiöön asumaan ♦ Pohdin omaa painoani (ja etenkin sen nousua) ♦ Ärsyynnyin siihen, etten päässyt pelaamaan lentopalloa venähtäneen (?) peukaloni takia ♦ Ihastuin BeautyBlenderiin ja sen aikaansaamaan lopputulokseen ♦ Painotin blogiani entistä enemmän kauneuspainotteiseksi blogiksi ♦ Aloitin kunnolla opiskelut markkinointiassistentin ammattitutkinnon parissa.

Helmikuussa parantelin vielä aknekuurin jälkeisiä arpia poskissa uuden ihonhoitorutiinin avulla. ♦ Päästin teidät asuntokierrokselle Vaajakosken asuntoon. ♦ Opettelin uuden ruokalajin; superhelpon paellan.  ♦ Kävelin monesti töihin ja kuvailin upeita auringonlaskuja. ♦ Pidin kirpparipöytää. ♦ Vietin 21v syntymäpäiviä töissä ja myöhemmin kakun ääressä. ♦ En tehnyt erityisesti mitään uutta.

Maaliskuu oli kuu, jossa tapahtuikin työn ja koulun ulkopuolella jotakin – toisin sanoen heräsin kaamoksesta. ♦ Kävin siis Helsingissä parissa ’palaverissa’. ♦ Majoituin ihanaan Original Sokos Hotel Helsinkiin ja iloitsin kylpyammeesta. ♦ Löysin lempparikuorinnan, joka harmikseni taidettiin lopettaa. ♦ Etsimme kuumeisesti uutta asuntoa ja löysimme etsimämme! ♦ Sanoin vanhalle tietokoneelle hyvästit 4 vuoden jälkeen. ♦ Söin hyvin ja palailin pikku hiljaa lentopallon pariin.

Huhtikuussa työporukka tuli Suomeen ja kävin testaamassa kaksi eri huoneestapakopeliä joita Jyväskylästä löytyy. ♦ Mamma vietti viisikymppisiään ja niitä juhlistettiin. ♦ Otin pitkästä aikaa ripsipidennykset. ♦ Kokeilin bataattiranskalaisia (ei nousseet mun lemppareiksi). ♦ Kirjoitin Pääsiäisen viestosta Espanjassa. ♦ Jaoin parhaat muuttovinkit, sillä muutorumba oli pahimmillaan.

Toukokuussa oli pikkuveikan valmistujaiset, joten juhlat vaan jatkui. ♦ Olin blogikirppistelemässä Veturitalleilla. ♦ Pohdin keinoja punaisen värin ylläpitoon. ♦ Asetuimme taloksi ja pidimme tuparit.  Jaoin arkiasun ja otin nahkatakin käyttöön. ♦ Postasin 100 ideaa äitienpäiväksi (jolloin nautittiin tuota herkullista juustokakkua). ♦ Kävin ja muokkailin työpaikan promokuvia. ♦ Tein päiväreissun Helsinkiin Anskun blogisynttäreille.

Kesäkuussa aloitin Kuntoportilla treenaamisen ja sain painoa hyvin alas ja kuntoa kohennettua. ♦ Kävimme Iskelmäfestareilla, jotka yllätti positiivisesti. Meidän eka kunnon tapahtuma jossa käydään yhdessä 🙂 ♦ Kokeilin erilaista juhannusmeikkiä ja vietin juhannuksen suht. rauhallisesti. ♦ Vietin muutenkin rauhallisen kuun keskittyen treenaamiseen ja töihin.

Huhhuh. Nyt kun vuotta käy läpi huomaa että on siihen aika paljon juttua mahtunut. Ja syksyyn on näemmä mahtunut vielä enemmän. Mutta käsitellään niitä seuraavassa postauksessa 🙂 Koitan pitää ensi osan hiukan tiiviimpänä mikäli mahdollista. Kivoja juttuja on kyllä tänä vuonna tapahtunut, pitää vain tulevaisuudessa muistaa pysähtyä ne tajuamaan ja kimputua pois siitä tylsästä arjesta.

Mikä oli teidän vuoden lempihetki?

10 kommenttia

 1. Jonna H. kirjoitti:

  Mun vuoden lempihetki oli ehdottomasti viikon matka miehen kanssa, täydellistä lepoa molemmille. 🙂

 2. Ave kirjoitti:

  Onpa sulla(kin) ollut ihanan tapahtumarikas vuosi! Mun lempihetki oli ehdottomasti tuon miehekkeen kanssa yhteenmuutto! 🙂

  Ps. Sinulle on blogissani haaste! 🙂

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kuulostaa kivalta 🙂 itsellekin kelpaisi kyllä reissu!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  No on vaikkei siltä ole tuntunut! 😀 Yhteenmuuttoa on siis mahtunut molempien vuosiin. 🙂 Ja hei kiitos, käyn ehdottomasti tsekkaamassa!

 5. heidi kirjoitti:

  Hui kun sun vuoteen onkin mahtunut paljon, tuntuu että itselläni ei ole tapahtunut mitään tähän verrattuna! 😀

  elamanikuvina.blogspot.com

 6. Tiia / Littlebigthings kirjoitti:

  Ollaan taidettu asua samassa talossa Vaajakoskella 🙂 (mä tosin aikoja sitten)

 7. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Voi olla mahdollista, en epäilisi yhtään 😀

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Musta taas tuntuu että on ollut jotenkin todella uuvuttava vuosi, voi siis olla että vuoteen on mahtunut hiukan liikaakin kaikkea.

 9. Kiia Innanmaa kirjoitti:

  Kaikenlaista sun vuoteen onkin mahtunut! Mun vuoden kohokohta oli varmaankin 18-vuotissynttärit ja niiden myötä tullut ajokortti 🙂

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 10. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Näin jälkeenpäin kun sitä miettiin niin onko tapahtunut liikaakin kun oli niin uuvuttava vuosi… Onnea ajokortista, se on kyllä yksi iso virstapylväs elämässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.